NEWS — April 6, 2021 at 5:05 pm

Telekom Romania – grupul de companii cu cel mai mare ritm de crestere al abonatilor de mobil

by

Telekom Romania s-a evidențiat în cursul anului trecut printr-o creștere semnificativă a numărului de contracte postpaid de telefonie mobilă, de 6.3%, până la 1.65 milioane, tendința care pare că se continuă și în 2021.

Manifesto_Nelimitat MTotodată, potrivit „Studiului de măsurare a cotelor de piață ale furnizorilor de servicii mobile pentru persoane fizice”, realizat de Institutul de Marketing Mia, pe un eșantion reprezentativ național, în ianuarie-februarie 2021 (6.000 de respondenți), Telekom Romania este grupul de companii cu cel mai mare ritm de creștere al abonaților de mobil, raportat la baza de clienți de mobil măsurată în luna august 2019.

Pentru a le mulțumi clienților pentru încrederea acordată produselor și serviciilor companiei, Telekom lansează astăzi un nou manifest, în care clienții sunt actorii principali. Noua campanie de comunicare reprezintă maniera prin care compania a ales să-și arate aprecierea pentru clienți și pentru devotamentul acestora.

Totodata, noul manifest continuă promisiunea de a le oferi românilor cel mai bun raport calitate preț și aduce noi oferte pentru principalele produse și servicii Telekom Romania, astfel:

• Abonamentul mobil Nelimitat M, care oferă internet 4G nelimitat și minute plus SMS-uri naționale nelimitate, beneficiază de 50% reducere în primele 12 luni de contract, pentru care clienții vor plăti doar 3,5 euro/lună, TVA inclus.

• Telefoane performante în rate pe factură, fără avans și dobandă zero, împreună cu abonamentul Nelimitat M cu 50% reducere 12 luni: Samsung Galaxy A02s la 5 euro/lună, Huawei P40 lite la 7 euro/lună sau Xiaomi Redmi Note 9 Pro la 8 euro/lună (TVA-ul este inclus în prețurile telefoanelor).

• Serviciul de internet Smart WiFi este redus promoțional 50% pentru primele 3 luni, astfel clienții vor plăti începând de la 17,5 lei/lună, TVA inclus.

• Serviciul Smart TV Stick, care oferă acces la până la 72 de canale TV și permite redarea conținutului de pe smartphone pe televizor, beneficiază de o reducere de 50% pentru o lună de zile, perioadă în care clienții vor plăti doar 7,5 lei/lună, TVA inclus.

• Nu în ultimul rând, clienții care se abonează la serviciile clasice de televiziune de la Telekom se vor bucura de o reducere promoțională de 50% în primele 6 luni de contract si de HBO și HBO GO incluse 12 luni.

În dorința de a-i sprijini cu cele mai bune soluții dedicate continuității afacerii, antreprenorii români care vor alege să se porteze în rețeaua Telekom până pe 31 mai 2021, optând pentru abonamentul Freedom 5, vor beneficia de internet 4G și minute naționale nelimitate, cu 50% reducere promoțională la prețul abonamentului în primele 12 luni. Dacă doresc și telefoane în rate împreună cu abonamentul Freedom 5, antreprenorii pot opta pentru telefonul Samsung Galaxy A02s, la 8,5 euro/lună, preț total abonament plus telefon în primul an (preț fără TVA).