Foto-Video-Audio — April 7, 2021 at 3:18 pm

Parteneriatul TCL – Google TV, gata să-ți transforme sufrageria în locul preferat de relaxare

by

Ce ar fi dacă televizorul tău ar fi de fapt poarta către tot conținutul de care ai nevoie, de la serialele, filmele, știrile sau meciurile de fotbal preferate până la aplicațiile de video-streaming sau ultimele jocuri de pe piață? TCL, unul dintre cei mai mari producători de dispozitive electronice de consum și printre principalii actori din industria TV la nivel mondial,  a anunțat, anul acesta, lansarea unei serii de televizoare TCL-Google pentru clienții TCL, începând cu cei din Statele Unite ale Americii și continuând, conform strategiei de dezvoltare a companiei, și cu alte țări, printre care și România.

Ce este Google TV și de ce ar trebui să fiu interesat?

Google TV este un serviciu de televiziune online care funcționează pe baza sistemului de operare Android. Prin intermediul acestuia, televiziunea și internetul își dau mâna oferind consumatorilor o experiență unică de interacționare la nivel de conținut. Practic, prin acest serviciu îți poți personaliza listele de căutare în funcție de preferințe și nevoi, schimbi telecomanda clasică cu voice-control, iar televizorul te ascultă și îți oferă fix ceea ce îi ceri.

În plus, ai posibilitatea unică de a-l interconecta și la alte dispozitive video, astfel că poți vedea oricând, printr-o simplă comandă vocală, ce se întâmplă pe camerele tale de supraveghere, de exemplu. Iar surprizele nu se termină aici, totul este organizat în așa fel încât procesul de căutare să fie mai rapid, mai simplu, mai dinamic. Pentru mai multe informații, te invităm să accesezi: https://tv.google/.  Acum, imaginează-ți că toate aceste beneficii în materie de conținut sunt completate de capacitățile impecabile de redare audio video ale televizoarelor TCL.

TCL și Google TV – parteneriatul care este gata să-ți transforme sufrageria în locul preferat de relaxare (1)Parteneriatul TCL cu Google TV

Televizoarele TCL-Google vor combina tehnologiile de top în materie de ecrane ale TCL, precum Mini-LED, 8K și QLED, cu oferta captivantă de divertisment de la Google, pentru a le oferi utilizatorilor acces mai ușor și mai rapid ca niciodată la conținutul preferat, prin imagini de o calitate excepțională redate prin intermediul celor mai noi ecrane TCL.

Precizăm că, în acest an, TCL introduce pe piață o serie nouă de televizoare Mini-LED, QLED și 4K HDR, care oferă o calitate incredibilă a imaginii, revoluționând tehnologiile TV existente prin multitudinea de caracteristici noi înglobate. Având un design excepțional, care se pliază și răspunde preferințelor de consum ale generațiilor actuale, noile serii promit să ia cu asalt piața internațională.

Pentru Europa, TCL își propune ca la finalul primului trimestru din 2021 să pună la dispoziția tuturor iubitorilor de TV și tehnologie ultima generație de televizoare 4K Mini-LED, care transformă experiența de vizionare și cea de video-gaming. Noul model de televizor este rezultatul direct al devotamentului TCL pentru dezvoltarea tehnologiei Mini-LED Display.

Inovațiile nu se opresc aici. TCL va lansa și un nou televizor 4K QLED, care încorporează cea mai avansată tehnologie Quantum Dot Display, într-un pachet ce asigură un standard deosebit de calitate și divertisment, ca parte a unui stil de viață inteligent și interconectat.

În ceea ce privește televizoarele 4K HDR, TCL va lansa în acest an un nou televizor din această serie, care va cuprinde cele mai noi actualizări în materie de audio și video, respectiv Dolby Vision și Dolby Atmos , pentru experiențe de vizionare detaliate și o calitate uluitoare a sunetului.

TCL și Google TV – parteneriatul care este gata să-ți transforme sufrageria în locul preferat de relaxare (2)„Introducerea televizoarelor TCL-Google marchează începutul unei noi etape în parteneriatul nostru cu cei de la Google. Trecem la nivelul următor și promitem mai mult. Tocmai de aceea, sunt încrezător că prin această combinație inedită între tehnologiile de top pentru ecrane ale TCL și conținutul inteligent și apreciat adus de Google, vom reuși să le oferim oamenilor din întreaga lume acel sentiment de #ExperienceMore în anul 2021”, a explicat Kevin Wang, CEO al TCL Industrial și al Electronice TCL.

Tehnologii de top pentru experiențe de top

Așa cum spuneam, televizoarele TCL-Google reunesc filme, seriale, live TV, precum și o varietate de opțiuni de conținut dintr-o multitudine de aplicații și abonamente pe care le organizează, în mod unic, pentru fiecare user. Mai mult, acesta oferă recomandări personalizate astfel încât clienții TCL să descopere lucruri noi de vizionat. În plus, utilizatorii pot folosi opțiunea de comandă vocală încorporată în ecranele cu dimensiuni generoase ale TCL pentru a cere ca Google să caute și găsească filme și seriale, să răspundă la întrebări și să controleze dispozitivele smart de uz zilnic.

Mai multe detalii vor fi oferite în momentul lansării oficiale a produselor în Europa, programată în prima parte a anului 2021, așa că stai cu ochii pe TCL pentru a te bucura de inovațiile care îți transformă sufrageria în locul preferat de relaxare.

Inovațiile și lansările prezentate fac parte din strategia AI x IoT a TCL, realizate sub deviza #ExperienceMore, prin care TCL prezintă cele mai noi echipamente dotate cu inteligență artificială (AI) și dispozitive de zi cu zi, dotate cu senzori (IoT,) într-o gamă largă și impresionantă de oferte.