Securitate — April 7, 2021 at 2:21 pm

Veracomp – Exclusive Networks preia distribuția VMRay în Europa Centrală și de Est

by

Veracomp – Exclusive Networks a semnat recent acordul de distribuție pentru VMRay, furnizor global de soluții de detectare și analiză automată a malware-ului.

Prin parteneriatul strategic cu Veracomp – Exclusive Networks, unul dintre cei mai mari distribuitori IT din Europa Centrală și de Est, VMRay își extinde prezența pe piețele est-europene și oferă partenerilor Veracomp acces rapid la portofoliul său de soluții inovatoare de analiză malware.

catalin-matei-CEO-veracomp-web„Când vine vorba de detectarea și analiza amenințărilor noi și necunoscute, timpul și precizia sunt cei doi factori critici pe care clienții noștri îi caută mereu într-o soluție nouă”, a declarat Cătălin Matei, CEO, Veracomp – Exclusive Networks România. „VMRay a creat singurul mediu de tip sandboxing din industrie, invizibil pentru malware, dar care permite identificarea cu precizie și rapiditate a noilor tulpini de malware, oferind echipelor de securitate un permanent avans față de factorii de amenințare”.

În calitate de distribuitor cu valoare adăugată, Veracomp – Exclusive Networks oferă o gamă largă de servicii, inclusiv asistență logistică avansată, consultanță de business, asistență tehnică și suport de marketing. Din 2007 până în prezent, distribuitorul a dezvoltat pentru partenerii săi o gamă completă de soluții de securitate, de rețelistică, de stocare și de comunicații unificate.

„Analiștii de securitate sunt supuși unei presiuni crescânde pentru a detecta și remedia amenințările malware cât mai repede posibil și caută tehnologii de nouă generație – precum cele oferite de VMRay – pentru a-și îmbunătăți procesul de răspuns la incidente”, a declarat Lara Maier, Director de Distribuție pe Europa pentru VMRay. „Veracomp – Exclusive Networks este exact tipul de distribuitor cu care ne dorim să colaborăm, deoarece nu numai că are o rețea extinsă la nivel regional, dar deține și expertiza tehnică pentru a susține succesul partenerilor săi.”

La nivel global, VMRay are o rețea extinsă de parteneri care include distribuitori și reselleri cu valoare adăugată atât în EMEA, APAC, cât și America, companii cu experiență de lucru atât în sectorul public, cât și în cel privat.