NEWS — April 8, 2021 at 4:40 pm

Noile servere Maguay eXpertServer bazate pe cea de-a 3-a generație Intel® Xeon® Scalable

by

Maguay a lansat noile servere Maguay eXpertServer optimizate hardware pentru aplicații criptografice, AI și de securitate – bazate pe cea de-a 3-a generație Intel® Xeon® Scalable

Bazate pe procesul de fabricație Intel pe 10 nanometri (nm), cea de-a treia generație Intel® Xeon® Scalable beneficiază de până la 40 de nuclee per procesor și permit pentru noile Maguay eXpertServer un câștig de performanță mediu de până la 265%, comparativ cu generatia de servere de acum 5 ani. Serverele acceptă până la 12 TB de memorie de sistem, până la 16 canale de memorie DDR4-3200 și până la 128 magistrale PCIe generația a 4-a.

Maguay eXpertServer Xeon Scalable 3rd genNoile procesoare Intel® Xeon® Scalable sunt optimizate pentru sarcini moderne care rulează atât în mediul local, cât și în mediul multicloud distribuit. Procesoarele oferă clienților o arhitectură flexibilă, inclusiv accelerare încorporată și capabilități avansate de securitate, valorificând decenii de inovație.

„Datorită optimizărilor și îmbunătățirilor aduse de cea de-a 3-a generație Intel® Xeon® Scalable, noile Maguay eXpertServer oferă o creștere semnificativă a performanței (în medie cu 46%) în comparație cu generația anterioară. Procesoarele adaugă, de asemenea, funcționalități noi – inclusiv Intel SGX pentru securitate încorporată și Intel Crypto Acceleration și Intel DL Boost pentru accelerarea procesărilor Artificial Intelligence. Aceste noi capabilități, asociate cu portofoliul extins de soluții validate pe scenarii de utilizare, vor permite clienților nostri să accelereze implementările în aplicații cloud, AI, HPC, conectivitate-comunicații și securitate”, a declarat Minodor Stanciu, Server & Storage Product Manager, Maguay.