EDUCATIE / JOB, Foto-Video-Audio — April 12, 2021 at 5:59 pm

Prestigio continuă cooperarea cu Mozaik Education în cadrul unui parteneriat OEM

by

PrestigioPrestigio este partener OEM pentru soluțiile Mozaik Education încă din 2019. În cadrul parteneriatului actual, clienții și distribuitorii Prestigio Solutions din țările în care holdingul ASBISc Enterprises Plc este prezent primesc un an de utilizare gratuită a software-ului mozaBook Classroom, pentru fiecare dispozitiv Prestigio Multiboard nou achiziționat. Profesorii pot avea astfel acces la un instrument de ultimă generație cu ajutorul căruia își pot susține mult mai ușor orele în sala de curs, la școala online sau în format hibrid.

Dreptul de a distribui licențe mozaBook Classroom, precum și licențe mozaWeb Premium Student pentru clienții noi și actuali ai Prestigio Solutions este o nouă etapă în dezvoltarea cooperării dintre cele două companii. Astfel, utilizatorii vor beneficia de servicii premium.

Ecranul interactiv Prestigio Multiboard combină funcțiile unui computer cu „funcțiile” pe care le oferă o tablă tradițională, un videoproiector, un flipchart și un ecran cu plasmă. Ecranul luminos al dispozitivului este vizibil indiferent de sursa de lumină și intensitatea ei, iar senzorul care suportă până la 20 de puncte de atingere simultană asigură o colaborare eficientă. În plus, versiunile preinstalate de Windows 10 Pro, Android și aplicații specializate oferă integrare ușoară cu alte dispozitive.

Software-ul MozaBook, la rândul său, diversifică setul de instrumente de lecții școlare prin numeroase scene interactive de animație 3D, videoclipuri, aplicații și jocuri educative, galerie de imagini și audio, dar și opțiuni de prezentare creativă din cele mai diverse. Elementele interactive diverse și aplicațiile care au rolul de a dezvolta abilități creative, de a realiza experimente și de a ilustra diverse lecții stârnesc interesul și motivația elevilor și conduc spre învățarea cu ușurință, chiar și în format online.

Prestigio Multiboard împreună cu mozaBook oferă o soluție completă și un instrument puternic pentru a face procesul de învățare mai ușor de înțeles și mai interesant, atât pentru elevi, cât și pentru profesori.