Hardware — April 15, 2021 at 6:19 pm

Ultima generație de electrocasnice TCL și aplicația TCL Home

by

TCL, unul dintre cei mai mari producători de dispozitive electronice de consum și printre principalii jucători din industria TV la nivel mondial, a lansat astăzi, în premieră, cele mai noi electrocasnice pentru piața europeană, ca parte a strategiei AI x IoT.

Scopul TCL este să transforme fiecare casă într-una inteligentă printr-o gamă din ce în ce mai largă de produse, ușor de folosit și simplu de integrat în obișnuințele zilnice.

TCL urmărește să genereze un ecosistem de electrocasnice smart, interconectate, care răspund nevoilor practice din viața consumatorilor într-un mod rapid și plăcut. Astfel, TCL Europa prezintă o paletă variată de dispozitive și instrumente, de la frigidere, mașini de spălat, aparate de aer condiționat, aspiratoare robot și purificatoare de aer, până la noua aplicație TCL Home gândită special pentru a oferi utilizatorilor, de oriunde și oricând, control complet, 24/7, asupra aparatelor de uz casnic.

Frigiderele viitorului sunt aici

TCL Europa lansează în acest an o gamă diversă de frigidere, concentrându-se pe principalele categorii de pe piață precum: frigiderele Side by Side, frigiderele cu French Door și combinele frigorifice cu congelator în partea inferioară. Noile produse sunt rezultatul direct al cercetărilor efectuate de TCL pentru a răspunde cât mai bine și cuprinzător așteptărilor de consum ale utilizatorilor. Ca atare, în procesul de creare al frigiderelor, TCL a urmărit să asigure standarde de top în: păstrarea și conservarea alimentelor, tehnologii mai eficiente pentru mai mult confort în casă, și design cu aspect etern care să îmbine eleganța cu utilitatea produsului. Frigiderele lansate de către TCL vin cu funcții inovatoare și interesante cum ar fi AAT, Sistem de compresor cu invertor dual sau opțiunea Fresh Zone Crisper pentru prospețimea îndelungată a alimentelor. Toate modelele de frigidere sunt eficiente energetic, ușor de folosit și excelente pentru a menține calitatea alimentelor.

RP470CXE0 – Etalon în conservarea remarcabilă a alimentelor

RP470CXE0 garantează conservarea alimentelor datorită unui compresor invertor care funcționează liniar, ajustându-și continuu viteza în funcție de variațiile de temperatură, asigurând astfel o mai mare stabilitate a acesteia, și datorită funcțiilor de distribuție ale aerului rece care este răspândit uniform la fiecare nivel de depozitare a alimentelor.

RP470CXE0 include un sertar cu un compartiment special conceput să mențină umiditatea la 90%  și un recipient Aroma Safe care garantează un nivel redus de umiditate pentru produsele proaspete. Designul este la fel de inovator, prin rampe de iluminat verticale, cu LED-uri, pentru vizibilitate mare în interior, la fiecare nivel de depozitare, și printr-un finisaj mat din oțel inoxidabil, care va prelungi durata de viață a frigiderului și va optimiza întreținerea acestuia.

RP318BXE0 – Mixul de funcții care schimbă piața frigorifică

RP318BXE0 include, la rândul său, compresorul invertor, funcții excelente de răcire și capacitatea de livrare a aerului în sistem multi-flow pentru a asigura conservarea alimentelor, precum și funcții de răcire omogene și fără îngheț pentru un maximum de confort în efectuarea proceselor de dezghețare. Totodată, este dotat cu un display digital în partea din față și este simplu de utilizat. Permite și facilitează reglarea precisă a temperaturii pentru fiecare compartiment, oferă acces direct la funcțiile opționale fără a fi nevoie de deschiderea ușilor și afișează alarme atunci când acestea sunt disponibile. La nivel de design, îmbracă un finisaj mat, inoxidabil, care oferă acel aspect de produs veșnic nou, fiind simplu, ușor și rapid de întreținut.

RP503SXE0 – Calitate și confort într-un design rafinat, potrivit în orice spațiu

RP503SXE0 combină, la fel ca celelalte două modele, compresorul invertor și funcțiile excepționale TCL Total No Frost (100% fără îngheț) asigurând o temperatură optimă frigiderului.

În plus, include senzori de temperatură așezați strategic pe părțile laterale ale acestuia pentru a măsura temperatura fiecărei zone și o opțiune smart care face ca frigiderul să fie capabil să accelereze procesul de îngheț dacă (sau după) ce ușile au stat deschise o perioadă lungă de timp.

Componentele electronice ale frigiderului detectează variațiile de temperatură și umiditate și reglează imediat producția de aer rece, astfel încât alimentele să poată fi depozitate în condiții optime. RP503SXE0 este dotat și cu un afișaj digital pe panoul frontal și este realizat dintr-un finisaj mat din oțel inoxidabil, cu înveliș rezistent și plăcut ca aspect.
TCL prezintă, în premieră, ultima generație de electrocasnice și aplicația TCL Home(1)Seria P – Mașinile de spălat ating o nouă dimensiune

Mașinile de spălat din Seria P de la TCL Europa sunt gândite în așa fel încât să facă viața consumatorilor mai sănătoasă, simplă și ușoară acasă.
La baza procesului de funcționare stau trei piloni: grija față de integritatea și durabilitatea hainelor, o tehnologie mai eficientă pentru maximum de confort și un mix echilibrat între design și comoditate. De aceea, mașinile de spălat TCL au caracteristici interesante și inovatoare, cum ar fi: motorul invertor durabil și fiabil în timp, o rotire super-eficientă care elimină mai multă apă pentru a reduce la minimum timpul de uscare și o spălare cu rite în funcție de capacitatea lor de spălare, respectiv 8kg, 9kg și 10kg și transformă spălatul într-o activitate plăcută și eco.

TCL prezintă, în premieră, ultima generație de electrocasnice și aplicația TCL Home(2)

Simte performanța cu aparatele de aer condiționat fix și portabil de la TCL

Din grijă față de sănătatea consumatorilor și a mediului, TCL lansează o gamă variată de aparate de aer condiționat, fixe și portabile, care sunt eficiente energetic, operează silențios și conțin filtre ușor de spălat.

Ocarina este promisiunea TCL de a livra „aer inteligent” printr-un mixul unic de senzori (IoT) și funcția inovatoare Gentle Breeze, oferind o cu totul nouă experiență. Aerul este mai proaspăt, mai curat și mai sănătos, indiferent de sezon, spre binele utilizatorului care își poate crea propria oază de confort acasă. Aparatul este, de asemenea, foarte ușor de curățat și întreținut.

Utilitatea și confortul sunt doar două dintre atributele seriei Ocarina, dar TCL nu se oprește aici și lansează și un aparat de aer condiționat portabil. NZ de la TCL are eficiență energetică de clasa A++ , vine cu un filtru foarte simplu de spălat și este silențios, funcționând la doar 58 de decibeli. Este disponibil în culorile alb și negru.

TCL prezintă, în premieră, ultima generație de electrocasnice și aplicația TCL Home(3)

Purificatoarele de aer TCL – Soluția pentru aer curat și proaspăt 24/7

Anul acesta, TCL Europa include, pentru prima dată, în oferta de dispozitive casnice de uz zilnic și un purificator de aer intitulat breeva A2, care asigură reducerea cu 99,97% a microbilor din spațiul în care este instalat printr-un sistem de igienizare în 4 trepte.

TCL prezintă, în premieră, ultima generație de electrocasnice și aplicația TCL Home(4)breeva A2 funcționează în baza unei combinații de senzori de ultimă generație, specializați pe identificarea elementelor nocive din aer și, respectiv, controlarea și eliminarea acestora. Mai exact, senzorul Duo Air Quality operează alături de un senzor infraroșu pentru praf, care detectează în timp real concentrația particulelor din aer, și de un senzor optimizat pentru detectarea și controlarea compușilor organici volatili (VOC).  Purificatorul este dotat cu Wi-Fi, fiind ușor de verificat, setat și resetat prin aplicația TCL Home, ca parte a ecosistemului inteligent oferit de TCL prin produsele sale.

breeva A3 / A5 înglobează caracteristicile evidențiate mai sus, însă ating un cu totul nou nivel datorită celui de al cincilea scut de sterilizare UV-C care utilizează raze ultraviolete pentru a distruge bacteriile și microorganismele chiar la nivel de DNA și RNA, ajungând astfel la efectul de sterilizare completă a aerului.

breeva A2 și A5 au primit, recent, faimosul premiu RED DOT 2021 pentru designul lor deosebit.

 

Aspiratoarele robot TCL – Alegerea optimă pentru un cămin liniștit

TCL Europa se bucură să anunțe și lansarea unei serii de aspiratoare robot puternice, autonome, inteligente și interconectate: Sweeva 1000 și Sweeva 2000. Acestea oferă 4 metode de curățare profundă (auto/edge/spot/manual) și 3 trepte de ajustare a puterii de aspirare. Mai mult, Sweeva 1000 atinge o putere de aspirare de până la 1400 Pa  , în timp ce Sweeva 2000 ajunge la 1500 Pa. Întreaga gamă de produse Sweeva are o durată foarte mare de viață a bateriei ceea ce îi oferă o foarte bună autonomie în funcționare. Mai mult, aspiratoarele robot din această serie au funcții de auto-curățare și auto-încărcare, precum și oprire automată și raportare a unei erori / probleme în cazul în care în care ajung să se blocheze. Sweeva 2000 funcționează și pe Wi-Fi și poate fi controlată prin voice-control și alte funcții IoT.

TCL prezintă, în premieră, ultima generație de electrocasnice și aplicația TCL Home(5)

Aplicația TCL Home – Cheia caselor inteligente

TCL crede în importanța și valoarea pe termen lung a investițiilor în experiențele inteligente, disponibile acasă, și de aceea urmărește întotdeauna integrarea și interconectarea dispozitivelor electronice marca TCL prin intermediul smartphone-urilor. Astfel, produsele din categoria TCL Home Comfort 2021 dispun de conectivitate Wi-Fi și posibilitate de control prin comandă vocală.

În plus, pentru a asigura și mai mult confort utilizatorilor, TCL anunța că aplicația TCL Home va fi lansată în curând și va permite consumatorilor să-și controleze electrocasnicele de oriunde și oricând.
Între timp, prin capacitatea de voice-control a dispozitivelor de uz casnic și a televizoarelor TCL oricine poate să folosească Alexa sau Google Assistant pentru controla produsele TCL, uitând de grijile diurne și concentrându-se pe sarcinile cu adevărat presante. Cu produsele din gama TCL aparatele interacționează și rezolvă tot ce e nevoie în funcție de situație, iar utilizatorul se bucură din plin de beneficiile unui cămin cu adevărat inteligent.

Inovațiile și lansările prezentate fac parte din strategia AI x IoT a TCL, realizate sub deviza #ExperienceMore, prin care TCL prezintă cele mai noi echipamente dotate cu inteligență artificială (AI) și dispozitive de zi cu zi, dotate cu senzori (IoT,) într-o gamă largă și impresionantă de oferte.