Business, Evenimente — April 15, 2021 at 5:35 pm

Veeam anunță câștigătorii premiilor ProPartner 2020 din România

by

Veeam Software, liderul în soluții backup care oferă  Cloud Data Management, a anunțat astăzi câștigătorii Premiilor Veeam ProPartner 2020  în cadrul summit-ului online al partenerilor din  România. Premiile anuale Veeam ProPartner pentru partenerii premium (VAR) și furnizorii de cloud și servicii (VCSP) recunosc succesul  și  dedicarea celor mai de succes parteneri din rețeaua Veeam ProPartner. Aceștia au  excelat  în furnizarea de consultanță și expertiză de cea mai bună calitate oferită clienților lor, ajutându-i  astfel să facă față provocărilor transformării  digitale  accelerate și  creșterii nevoilor complexe ale clienților, valorificând în același  timp strategiile moderne de gestionare a datelor în cloud pentru a se asigura că datele companiilor sunt disponibile și protejate în orice moment.

Dan PopaDan Popa, Senior Territory Manager România, Bulgaria & Albania la Veeam, a declarat:  „Anul  2020  a fost plin de  provocări fără precedent, dar am lucrat împreună cu partenerii noștri mai apropiați ca niciodată, și astfel mulți dintre clienții noștri comuni au fost în măsură să atingă pentru prima dată întregul potențial al Cloud Data Management. Sunt mândru de rețeaua noastră de parteneri premium și de ambițiile lor, de eforturile depuse  pentru excelență în toate inițiativele și activitățile conduse,  astfel  încât să se asigure continuitatea afacerii a mii de  companii locale.  Câștigătorii  Premiilor Veeam Partner 2020  reprezintă cu adevărat motto-ul  nostru  “Puterea    Pro”  și  sunt  încântat să recunosc și să celebrez  realizările lor în  România”.

Următorii parteneri au fost premiați  în cadrul evenimentului online Premiile Veeam ProPartner 2020:

• Cel mai mare venit al anului: Kapsch BusinessCOM
• Cel mai important proiect al anului: Orange Business Services
• Cel mai activ partener al anului: Quartz Matrix
• Cea mai rapidă creștere a anului: I.O.S. Software Solutions
• Cel mai bun partener al Alianței pentru Tehnologie: High-Tech Systems & Software

Dan Popa, Senior Territory Manager România, Bulgaria & Albania la Veeam a adăugat:  „În ciuda circumstanțelor neprevăzute ale pandemiei, Veeam a rămas concentrat pe furnizarea tehnologiei și serviciilor cele mai solicitate de clienții noștri. Misiunea  Veeam  este de a  permite  partenerilor noștri  să  își  desfășoare activitatea oferind tehnologie concepută pentru a ajuta clienții să facă față cu succes schimbărilor. De aceea, am  păstrat un ritm rapid de inovare prin lansarea a 16 lansări majore de produse în 2020, în timp ce am câștigat un alt avantaj competitiv prin achiziționarea Kasten, lider de piață pentru Kubernetes Backup și recuperare în caz de dezastru, pentru a  sprijini viitoarele arhitecturi IT. Cu  noua  versiune Veeam Backup &  Replication v11 , am ridicat din nou ștacheta  și  sunt încrezător că partenerii noștri vor continua să-și crească afacerile în 2021,  așa cum au făcut câștigătorii Premiilor ProPartner   2020  din  România,  pe care îi onorăm cu cele mai mari premii pentru loialitatea și contribuțiile lor din ultimul an.”

Rețeaua de parteneri Veeam  Pro este un ecosistem global de parteneri care lucrează direct și indirect unul cu celălalt pentru a construi, a comercializa și a vinde servicii și soluții bazate pe Veeam.   Partenerii  ProPartner  VAR și VCSP  au acces la programe, instrumente și resurse personalizate concepute pentru a  le permite să devină mai profitabili și să conducă la creștere în funcție de modelele și obiectivele lor de afaceri individuale.

Pentru a afla mai multe despre Rețeaua ProPartner, vizitați:  https://propartner.veeam.com.