COMUNICATE — April 16, 2021 at 9:24 am

Premiu câştigat de echipamente OKI

by

image025OKI Europe a primit recent premiul Editor’s Choice din partea publicaţiei Print IT Reseller pentru echipamentul C650, cea mai mică imprimantă A4 color de mare performanţă din lume. Imprimanta a fost premiată pentru performanţe, gestionarea mediilor de imprimare şi eficienţa costurilor.

„De-a lungul anilor, OKI s-a bucurat de un enorm succes cu seria C de imprimante color A4, nu doar ca urmare a dimensiunilor mici ale echipamentelor, culorilor vii şi vitezelor mari de imprimare. Graţie modului de alimentare cu hârtie, imprimantele pot gestiona o gamă impresionantă de medii de imprimare, de la bannere la etichete de dimensiuni mari, astfel conferind firmelor capacitatea de a tipări o gamă imensă de materiale de marketing, atât in-house, cât şi on-demand. Pentru volume mici de imprimare, o asemenea modalitate de lucru este adesea mai ieftină şi mai rapidă decât folosirea unei imprimante comerciale de volum. Pe măsură ce ieşim treptat din carantină, capacitatea de a produce materiale de înaltă calitate pentru a informa şi alerta clienţii şi angajaţii va deveni critică pentru firmele de toate dimensiunile. Modelul C650 de la OKI oferă o astfel de flexibilitate. La asta se adaugă oportunitatea pentru revânzători de a face bani din consumabile şi vânzări de medii de imprimare”, a spus Michelle Ryder, Editor, PrintIT Reseller.

Tehnologia digital LED de la OKI transformă modelul C650 într-un dispozitiv surprinzător de puternic pentru dimensiunile sale reduse, furnizând imprimare de mare performanţă pentru documente de zi cu zi şi materiale de marketing, imprimarea fiind efectuată în culori LED extrem de vii. Imprimanta poate gestiona medii de imprimare cu greutăţi specifice între 60gsm şi 256gsm, de dimensiuni de la B8 până la 1,32 metri, şi o viteză de până la 35 de pagini pe minut.

Incorporată în dispozitiv, tehnologia Innovative Space Saving face ca toate operaţiunile să fie realizate din partea din faţă a echipamentului, astfel reducându-se spaţiul necesar pentru operarea C650 faţă de dispozitivele de dimensiuni comparabile. Având nevoie de un spaţiu lateral de doar 2 cm, imprimanta se potriveşte în cele mai înguste spaţii fără a face compromisuri asupra performanţelor sau fiabilităţii, ceea ce o face ideală de folosit în diverse domenii care se bazează pe materiale tipărite, cum ar fi comerţul, hotelurile, restaurantele, clinicile de sănătate, educaţia şi construcţiile.

Folosirea pe scară largă de componente de mare valoare, în condiţiile în care cele mai multe dispozitive folosesc plasticul, face din C650 una din cele mai robuste imprimante din clasa ei, garantând o viaţă îndelungată şi fără probleme a echipamentului. Imprimanta dispune de ciclu de funcţionare în regim intens datorită cartuşelor separate şi a cilindrilor cu viaţă lungă de funcţionare, în vreme ce folosirea la maxim a consumabilelor o face ideală pentru organizaţii care necesită volume mari de imprimare şi acoperire bogată de culoare.

„Suntem încântaţi să primim acest premiu Print IT Reseller pentru modelul C650″, a spus Lee Webster, General Manager, Product Marketing, OKI Europe Ltd. „El reflectă dorinţa pieţei de capabilităţi de înaltă performanţă de la dispozitive compacte, fără compromisuri în termeni de performanţă, productivitate, calitate sau eficienţă a costurilor, toate acestea reprezentând provocări adresate de noi cu această imprimantă. Suntem mândri că am creat o imprimantă cu adevărat unică, ce respectă cerinţele atâtor firme care au nevoie să tipărească volume mari de materiale, dar sunt restricţionate de spaţiu. Indiferent că e vorba de nevoia de un dispozitiv care să stea într-un depozit aglomerat, pe o linie de producţie, într-un chioşc îngust sau într-un birou, C650 întruneşte toate condiţiile, furnizând viteze superioare de imprimare, flexibilitate a mediilor de imprimare, calitate excepţională, fiabilitate şi amortizare eficientă”.

Capabilităţile de scanare ale modelului C650 sunt întărite de ABBYY FineScanner, primul scanner mobil inteligent bazat pe inteligenţă artificială, care creează copii digitale perfecte ale documentelor pe hârtie, astfel eliminându-se nevoia unui scanner desktop separat sau a unei multifuncţionale care ocupă spaţiu. De asemenea, clienţii se pot abona la The Design Hub powered by Shoppa, un one-stop-shop pentru proiectare şi imprimare de calitate profesională, comunicaţii vizuale complet personalizate şi articole colaterale de marketing, totul cu doar câteva apăsări de tastă.

Cum firmele au nevoie de cât mai mult sprijin în astfel de vremuri provocatoare, pe lângă garanţia de 3 ani a echipamentului, ca parte a campaniei sale “Adapt Today”, OKI Europe oferă un pachet Business Agility cu o valoare aproximativă de 500 de euro la achiziţia unui model C650 şi a unui set de tonere CMYK.

Pachetul include un abonament gratuit pe şase luni la The Design Hub şi ABBYY FineScanner Premium, medii pentru aplicaţii specifice conform domeniului şi acces la şabloane şi artwork. Aceste instrumente sunt menite să ajute firmele să-şi adapteze rapid comunicarea la circumstanţe în schimbare, cum sunt evoluţia pieţei, schimbările de reglementare sau tendinţele sociale, fără a mai fi nevoie de a se apela la terţi pentru aceasta.

Mai multe detalii se pot găsi la adresa www.oki.com/eu