Data Center / Storage, Energie&Utilitati — April 19, 2021 at 5:03 pm

Schneider Electric lansează cel mai compact UPS trifazat din gama sa: Galaxy VL

by

Schneider Electric, lider în transformarea digitală a managementului și automatizării energiei, a anunțat lansarea globală a sursei de alimentare trifazate (UPS) Galaxy VL 200-500 kW (400V / 480V), cel mai nou membru al gamei Galaxy. Disponibil la nivel mondial, acest UPS compact oferă un nivel de eficiență de până la 99% în modul ECOnversion™ ce permite amortizarea integrală a investiției în termen de doi ani (în funcție de model) pentru centre de date medii și mari, dar și pentru facilitățile comerciale și industriale.

Schneider Electric_GalaxyVLCum chiria pentru spațiile de data center este ridicată, designul compact al Galaxy VL este redus la jumătate din media industriei, respectiv la 0,8 m2. Arhitectura sa modulară și scalabilă permite profesioniștilor din centrele de date să mărească puterea în mod incremental, de la 200 kW la 500 kW cu module de putere de 50 kW, oferind flexibilitate pentru a crește în funcție de cerințele afacerii lor.

Cu Galaxy VL, Schneider Electric introduce Live Swap, o caracteristică nouă, care oferă un design touch-safe pe tot parcursul procesului de adăugare sau înlocuire a modulelor de alimentare, chiar în timp ce UPS-ul este online și pe deplin operațional, asigurând o mai bună continuitate a afacerii, fără întreruperi neprogramate. În plus, designul Touch Safe al Live Swap oferă o protecție sporită angajaților care nu mai trebuie să treacă UPS-ul în bypass-ul de întreținere în timpul introducerii sau scoaterii modulelor de alimentare.

„Noul Galaxy VL, eficient din punct de vedere energetic, stabilește un standard foarte ridicat pentru inovație în domeniul UPS-urilor și este conceput pentru a ne ajuta clienții să crească, reducând în același timp amprenta la sol și costurile cu chiria”, a declarat Mustafa Demirkol, VP, 3-Phase Global Offer Management pentru Schneider Electric. „Se aliniază strategiei noastre care ține cont de cerințele de perspectivă pentru centrele de date și de îndeplinirea exigențelor legate de adaptabilitate, reziliență, eficiență și sustenabilitate. Cel mai nou membru al familiei Galaxy este un produs Green Premium, care oferă performanțe de top, menține și umple un segment de piață care în trecut nu era acoperit, în gama de putere medie.”

Principalele avantaje ale noului Galaxy VL:

Un plus de spațiu pentru a permite creșterile viitoare: Galaxy VL este cel mai compact din clasa sa, cu 50% mai compact decât media industriei, la 0,8 m2, economisind spațiu important. În plus, dulapurile pentru baterii Galaxy Lithium-ion oferă economii totale de spațiu de până la 70% în comparație cu soluțiile pentru baterii VRLA.

Economisiți bani: platforma modulară, scalabilă Galaxy VL vă permite să plătiți pe măsură ce creșteți, reducând investițiile CapEx, costurile de operare, consumul de energie și TCO. Măriți puterea instantaneu în trepte de câte 50 kW, de la 200 la 500 kW, fără costuri suplimentare.

Atingeți obiective de sustenabilitate: până la 99% nivel de eficiență în modul ECOnversion pentru o amortizare completă a investiției în termen de doi ani, prin economia de energie (26.280 EUR anual în materie de energie electrică). Produsul Schneider Electric Green Premium, include opțiunea pentru baterii Lithium-ion de lungă durată.

Fiabilitate sporită prin EcoStruxure: prin conectarea Galaxy VL la EcoStruxure – arhitectura și platforma de sistem, deschisă, interoperabilă, cu capacitate IoT, Schneider Electric – operatorii centrelor de date pot beneficia de software și servicii IT EcoStruxure™. Aceste oferte EcoStruxure permit clienților să monitorizeze, să gestioneze și să își modeleze infrastructura IT și să beneficieze de asistență 24/7 oriunde și oricând.

Galaxy VL este disponibil în toată lumea și poate fi achiziționat direct de la Schneider Electric. Accesați acest site pentru detalii.