Data Center / Storage, Evenimente — April 22, 2021 at 1:55 pm

Vertiv deschide o nouă fabrică în contextul unei cereri tot mai mari pentru soluții modulare integrate

by

Vertiv IMS Factory (2)Furnizorul global de infrastructură digitală critică și soluții de continuitate, Vertiv, a deschis astăzi o nouă fabrici în Rugvica, Croația, care va permite extinderea capacității de producție pentru soluții modulare integrate (IMS) în regiunea EMEA.

În comparație cu fabrica anterioară, unitatea oferă cu 130% mai mult spațiu interior și cu 60% mai mult spațiu exterior și poate fi ușor extinsă pentru a profita de oportunitățile pieței centrelor de date modulare prefabricate (PFM), segment aflat acum în creștere rapidă. Fabrica include, de asemenea, o serie de inovații pentru construcția de module PFM, precum și a unităților de tratare a aerului (AHU) din cadrul sistemelor de management termic.

„Auzim multe despre tendințele IT și despre viitoarele progrese în tehnologii precum 5G, IoT și AI, dar mai puțin despre infrastructura fizică inovatoare ce se află în spatele acestora,” spune Giordano Albertazzi, președintele Vertiv pentru Europa, Orientul Mijlociu și Africa (EMEA). „Vedem o creștere puternică în adoptarea de soluții modulare prefabricate pentru sprijinirea acestor noi tehnologii și, în calitate de lideri de piață, investim atât în capacitate, cât și în inovare, pentru a continua să satisfacem nevoile clienților noștri și să ne menținem poziția. Această nouă fabrică înseamnă, în cele din urmă, sprijinirea planurilor și permiterea succesului clienților noștri, atât din regiunea EMEA, cât și la nivel global, și reflectă investiția noastră continuă pe piețele pe care operăm.”

„Fabrica Rugvica se mândrește cu cele mai noi tehnologii, procese de producție, instrumente și laboratoare de testare,” spune Viktor Petik, vicepreședinte al afacerii IMS a Vertiv în EMEA. „Unitatea este concepută pentru a oferi o gamă completă de soluții modulare prefabricate, de la stațiile de comunicație maritimă care alimentează internetul și conectarea geografică, până la construcții personalizate ale centrelor de date. Noua fabrică demonstrează angajamentul nostru față de inovație și dezvoltare și sunt mândru să spun că am creat aproximativ 150 de locuri de muncă în ultimul an, mulți dintre cei angajați fiind ingineri sau profesioniști calificați din această regiune.”

Vertiv IMS Factory (3)Anul trecut, Vertiv a fost desemnat de compania de analiză în domeniul tehnologiei Omdia drept unul dintre cei mai importanți furnizori de pe piața centrelor de date PFM, cu a doua cea mai mare cotă de piață la nivel mondial. Cercetarea a evidențiat faptul că beneficii precum capacitatea de a scala cu încredere determină o creștere semnificativă în adoptarea soluțiilor PFM în toate geografiile. Omdia a atribuit această creștere puternică unor factori precum scalabilitatea, beneficiile producției și integrării în afara site-ului și vitezei de implementare.

Centrele de date PFM vin în numeroase forme, cu o utilizare variată, inclusiv proiectarea specifică a unității în funcție de specificul IT și locație, dar și așa-numitele module all-in-one cu infrastructură IT, electrică și de răcire integrată, care sunt utilizate în mod obișnuit în educație, industrie și aplicații medicale, precum și de la distanță, în medii îndepărtate și dure. Abordarea „plug and play” are avantajul de a reduce, nu doar timpul de pornire și punere în funcțiune, la doar câteva zile în loc de săptămâni sau luni, ci și potențialele probleme de calitate, deoarece componentele sunt pre-integrate și pre-testate în afara site-ului.

Vertiv IMS Factory (4)Modelele PFM ale Vertiv acoperă o gamă largă de oferte pentru a satisface nevoile specifice ale clienților, cum ar fi Vertiv™ SmartMod™, o gamă de produse PFM complet autonomă, ușor de configurat și gata de comandă, care permite implementarea rapidă a spațiului de procesare și comunicații al noilor centre de date și Vertiv™ Power Module, o infrastructură critică eficientă, cu energie densă, care poate fi implementată rapid ca unitate autonomă. Vertiv oferă, de asemenea, soluții PFM complet personalizate, care includ proiectarea, gestionarea proiectelor și integrarea sistemului.

Pentru a afla mai multe despre modul în care Vertiv poate ajuta proprietarii și operatorii centrelor de date să scaladeze cu încredere, vizitați www.Vertiv.com/SWC.