Business — April 26, 2021 at 1:27 pm

ASBIS Romania va distribui produsele Flowmon în toată țara

by

Flowmon, lider pe piața de soluții de monitorizare și administare a rețelelor pentru echipele de operațiuni de rețea și securitate (NetOps și SecOps) în CEE, a intrat în portofoliul de mărci distribuite de ASBIS Romania. Prin acest parteneriat, ASBIS Romania își extinde oferta de soluții, aceasta incluzând acum tehnologii de înaltă performanță de monitorizare a rețelelor și de analiză predictivă de comportament. Recent, Kemp a achiziționat Flowmon Networks, oferind astfel clienților un mix între serviciile de livrare a aplicațiilor și serviciile de securitate cu vizibilitate profundă a rețelei și răspuns automat la incidentele de securitate.

În ultimii ani, companiile au adoptat rapid BYOD, IoT și strategii cloud-first, pentru a fi mai active și pentru a-și dezvolta afacerile mai bine. Cu toate acestea, pe lângă beneficiile incontestabile, aceste tendințe au adus noi probleme de vizibilitate, intensificând presiunea asupra organizațiilor care doresc să păstreze performanța cerută de mediile lor digitale. Oferind tehnologii îmbunătățite care pot fi folosite în toate rețelele, implementare rapidă și configurare ușoară, Flowmon ajută la acoperirea acestor lacune de vizibilitate și la identificarea proactivă și reacția rapidă la problemele de performanță.

„Flowmon este o marcă importantă pentru portofoliul nostru, oferind valoare partenerilor și clienților noștri, prin soluții de monitorizare și diagnosticare a performanței rețelei (Network Performance Monitoring and Diagnostics – NPMD), detectare și reacție (Network Detection and Response – NDR) și monitorizare a performanței aplicațiilor (APM), alături de excelente servicii de asistență tehnică”, declară Bogdan Constantinescu, Director general ASBIS Romania. „Ne bucurăm că putem aduce clienților oferte noi în domeniile securității infrastructurii, monitorizării rețelei și răspunsului automat la incidente”, adaugă Bogdan Constantinescu.

APMExtinderea portofoliului ASBIS Romania cu soluțiile NPMD de la Flowmon va oferi clienților, echipelor de operațiuni și securitate, controlul asupra experienței aplicațiilor, prin creșterea capacității de monitorizare și crearea unei punți între aplicații și rețea. Analiza comportamentului și detectarea anomaliilor (NDR), bazate pe machine learning (ML), asigură detectarea timpurie a celor mai subtile atacuri, înainte ca acestea să aibă un impact negativ.

„Suntem foarte încântați că partenerul nostru tradițional ASBIS a inclus produse din portofoliul Flowmon în oferta sa pe piața din România. Implicarea unui distribuitor local este valoroasă, în special pentru parteneri și clienți, care vor avea acum setul perfect de instrumente pentru a asigura disponibilitatea și funcționalitatea sistemelor lor”, declară Sinisa Antunovic, Manager Regional de Vânzări Kemp.

Soluțiile Flowmon sunt disponibile în portofoliul ASBIS Romania începând cu data de 12 aprilie 2021.

Mai multe detalii, aici: Flowmon – soluții de securizare NDR și de monitorizare predictivă a performanței rețelei (asbis.ro)