Business, Networking — May 5, 2021 at 2:08 pm

ASBIS este distribuitor autorizat Mimosa by Airspan în Rusia, CSI și Europa de Est

by

Asbis-Mimoza-expand_1200x630Având o experiență și o cooperare de succes în regiunea Orientului Mijlociu cu Mimosa by Airspan, lider tehnologic global în soluții de bandă largă fără fir, distribuitorul cu valoare adăugată (VAD) ASBIS adaugă de acum înainte pe harta țărilor în care asigură livrarea serviciilor Mimosa alte noi țări, precum: Federația Rusă, Kazahstan, Ucraina, Belarus, Moldova, Armenia, Georgia, Azerbaidjan, Turkmenistan, Uzbekistan, Tadjikistan, Kârgâzstan, Lituania, Letonia, Estonia, România, Bulgaria, Serbia, Bosnia, Slovenia, Croația, Cipru, Grecia, Malta, Albania, Muntenegru, Kosovo și Macedonia.

Mimosa, o divizie a Airspan Networks, oferă un portofoliu de soluții care permite furnizorilor de servicii să conecteze casele din mediile urbane și rurale la o fracțiune din costul conexiunii pe fibră optică. Parteneriatul cu ASBISc își propune să sprijine revânzătorii, integratorii de sisteme și utilizatorii finali în implementarea soluțiilor de acces, backhaul și a altor soluții cu o varietate de aplicații. Acest nou acord între Mimosa și ASBISc Enterprises PLC oferă oportunitatea de a extinde colaborarea din regiunea Orientului Mijlociu și pune bazele pentru ca ASBIS să reprezinte soluțiile Mimosa de conectivitate și broadband în relație cu clienții de pe piața rusă, CSI și din Europa de Est.

„Spunem întotdeauna că Mimosa este un nou tip de soluție cu bătaie lungă, una foarte reală, care schimbă modul în care oamenii obțin acces la internet prin mijloace wireless – cu soluții simple, accesibile, fiabile și de performanță”, a declarat Abel Mayal, SVP of Technology și Marketing la Airspan. „Am în ASBIS Enterprises PLC un partener de încredere și strategic și sunt convins de capacitatea lor de a livra „promisiunea” Mimosa către aceste noi piețe”.

„Extinderea teritoriului nostru pentru distribuirea soluțiilor Mimosa adaugă valoare portofoliului și piețelor acoperite de ASBIS ca distribuitor cu valoare adăugată și furnizor de soluții de rețea. Mimosa este un lider de piață incontestabil și un inovator în materie de broadband wireless point-to-point (PTP) și point-to-multipoint (PTMP). Suntem încântați să extindem franciza și să creștem competitivitatea și forța portofoliului nostru cu soluții de ultimă generație de la Mimosa”, a declarat Marek Horyl, Product Marketing Director, ASBISc Enterprises plc.