Aplicatii — May 5, 2021 at 10:59 am

Călătorește smart în oraşele din România

by

Piața de taximetrie din întreaga țară a trecut prin nenumărate evoluții de-a lungul timpul, iar aplicația Star Taxi cu siguranță și-a lăsat amprenta asupra modului în care sunt și trebuie percepute serviciile oferite clienților. Luna aceasta Star Taxi a ajuns, din nou, la o altă performanță, depășind, în premieră, 200.000 de plăți efectuate cu cardul în aplicație.

„În calitate de deschizător de drumuri, de mai bine de zece ani, Star Taxi a transformat transportul cu taxiul dintr-un lux într-o comoditate. Pentru noi, confortul și siguranța călătorilor sunt pe primul loc, iar rezultatele se văd în încrederea pe care ne-o acordă și în cifrele impresionante pe care le înregistrăm”, a explicat Vicol Moldoveanu, Project Manager Star Taxi.

Peste 200.000 de plăți cu cardul în aplicația Star Taxi (1)Rapiditatea și siguranța comenzilor și a plăților

Star Taxi oferă utilizatorului acces la toate companiile de taxi din zona sa, permițând comanda oricărei mașini afiliate sistemului, astfel că în mai puțin de 60 de secunde ai un șofer la scară.

„Cu Star Taxi comanzi simplu, ajungi repede și ușor, plătești în siguranță direct din aplicație și te bucuri de o experiență plăcută. În plus, la finalul cursei ai posibilitatea să lași feedback adecvat șoferului, precum și tips și raiting în funcție de cum ți s-a părut călătoria. Și totul prin doar câteva clickuri. Însă nu ne oprim aici, investim continuu în optimizarea aplicației pentru că vrem să oferim cele mai înalte standarde de calitate clienților noștri”, conchide Vicol Moldoveanu.

Peste 200.000 de plăți cu cardul în aplicația Star Taxi (2)Aplicația este disponibilă gratuit în App Store, Google Play sau AppGallery și după instalare poate fi personalizată în funcție de nevoile fiecăruia. Interfața intuitivă simplifică procesul de comandă, iar opțiunea de plată direct din smartphone te scutește de un drum inutil la bancomat și reduce stresul că trebuie să umbli cu bani după tine. Cum? Simplu.

Călătorii reușite în 3 pași

Nicicând nu a fost mai ușor să plătești cu cardul direct din aplicația Star Taxi urmând 3 pași:
1. Deschizi aplicația, dai click pe plăți și introduci datele de card;
2. Selectezi procentul de tips pe care vrei să-l lași șoferului (îl poți schimba oricând în funcție de preferințe);
3. Te bucuri de călătorie și la final primești un raport detaliat privind costul acesteia pe adresa de e-mail pe care ți-ai făcut contul.

La următoarele călătorii ai deja contul setat așa că ai acces garantat la toți șoferii de taxi din orașul tău și plată sigură și simplă din aplicație. În plus, un alt mare beneficiu este că Star Taxi te ajută să-ți faci și topul șoferilor preferați, oferindu-ți posibilitatea de a-i marca ca „Favoriți”, astfel că atunci când dai o comandă nouă ei primesc primii notificare că ești în căutare de taxi.

Disponibilă în 15 orașe și numărând 80 de milioane de comenzi, 2,5 milioane de descărcări și peste 22,000 de conturi de șoferi la nivel național, Star Taxi este soluția ca tu să te bucuri de cât mai multe călătorii urbane reușite. Pentru extra detalii accesează și: http://bit.ly/Calatoreste-cu-StarTaxi.