Data Center / Storage — May 5, 2021 at 10:25 am

Vertiv lansează noua generație de sisteme UPS de dimensiuni medii, destinate aplicațiilor critice

by

Liebert-EXM2-800x600Vertiv (NYSE: VRT), furnizor global de infrastructură digitală critică și soluții de continuitate, lansează astăzi Vertiv™ Liebert® EXM2, o sursă de alimentare trifazată neîntreruptibilă de tip monolit (UPS), care oferă o eficiență în modul dublă conversie de până la 97%, ce poate crește până la 98,8% în modul online dinamic. Cu o capacitate a puterii cuprinsă între 100 și 250 kVA și o amprentă la sol compactă și flexibilă, sistemul este proiectat pentru o gamă largă de aplicații, inclusiv metrou și căi ferate, asistență medicală, industrie ușoară, birouri comerciale și centre de date de dimensiuni medii. În prezent, sistemul este disponibil în Europa, Orientul Mijlociu și Africa (EMEA) și în anumite țări din regiunea Asia-Pacific și India.

Liebert EXM2 dispune de o tehnologie avansată care sporește eficiența și fiabilitatea, precum modul paralel inteligent, dar și de trei moduri de funcționare bazate pe învățarea automată, care reduc costurile de operare și mențin disiparea energiei la un nivel minim. Modul on-line dinamic demonstrat de Vertiv, oferă o eficiență de până la 98,8%, asigurând în același timp performanțe rapide de transfer și fiabilitate. Mai mult, designul modular intern, tolerant la erori, permite instalarea și service-ul sigur, ușor și rapid, reducând timpul mediu de reparație (MTTR) și maximizând disponibilitatea.

Cele mai recente inovații oferă o eficiență de vârf în industrie și, prin urmare, economii de energie prin reducerea semnificativă a costului total de operare (TCO) și o rentabilitate rapidă a investiției (ROI). Liebert EXM2 este compatibil cu bateriile litiu-ion (LIB) și suportă temperaturi ridicate de până la 50°C, ceea ce minimizează nevoile de răcire și consumul total de energie.

Liebert EXM2 vine cu funcții avansate de monitorizare, gestionare și diagnoză, având un panou cu ecran tactil de 9 inch, care permite vizualizări flexibile și multiple opțiuni de securitate. Comenzile și comunicațiile inteligente sunt compatibile atât cu Serviciile Vertiv™ LIFE™, Liebert® Nform, SiteScan® și cu software-ul de monitorizare a infrastructurii platformei Trellis™, cât și cu sistemele terțe de gestionare a bateriei (BMS) și sistemele de gestionare a infrastructurii centrelor de date (DCIM).

Liebert EXM2 înlocuiește modelele emblematice Liebert® EXM și Liebert® NXC, care au fost recunoscute pe scară largă ca sisteme UPS de înaltă performanță, suportând mii de site-uri și aproximativ 1,7 GW de sarcini critice pentru aplicații de pe întreg globul. Această inovație de ultimă oră se adresează nevoii crescânde de UPS-uri fiabile și eficiente pentru aplicații de dimensiuni medii care permit conexiunea cu latență scăzută între cloud și site-uri Edge.

„Evoluția Liebert EXM2 derivă din seria noastră de sisteme UPS de vârf din industrie, făcând un pas înainte în ceea ce privește creșterea economiilor de energie și aducerea celor mai noi tehnologii în fața clienților noștri,” spune Kyle Keeper, vicepreședinte global AC power la Vertiv. „Investiția noastră constantă în cercetare și dezvoltare înseamnă că echipele noastre de ingineri lucrează și inovează continuu portofoliul, pentru a oferi soluții de ultimă generație.”

„Cu tehnologia sa digitală avansată și designul optimizat, tolerant la erori, Liebert EXM2 combină fiabilitatea, eficiența, flexibilitatea și inteligența, asigurând performanțe optime pentru a alimenta o gamă de sarcini critice, economisind în același timp spațiu și costuri de operare,” spune Andrea Ferro, director AC Power la Vertiv în Europa, Orientul Mijlociu și Africa. „Sistemul poate fi instalat în diverse configurații –  în rândul de rackuri, în camere, chiar cu spatele lipit la perete sau într-un colț – și le permite clienților să selecteze cea mai bună soluție din gama largă de configurații și opțiuni disponibile.”

Aflați mai multe despre cum să scalați cu încredere de aici: Vertiv.com/SWC.

Liebert EXM2-1600x480