COMUNICATE — May 11, 2021 at 3:46 pm

Creștere Veeam în primul trimestru, în contextul unei extinderi la o scară fără precedent

by

Veeam®  Software, liderul în soluții de backup care furnizează Cloud Data Management ™, anunță o creștere de două cifre pentru încă un trimestru, cu o creștere anuală a veniturilor recurente (ARR) de 25% de la an la an în primul trimestru din 2021.

imagesVeeam a început anul acesta  cu extinderea disponibilității generale a suportului în cloud a noii variante Veeam Backup pentru Google Cloud Platform  —  o soluție care completează  Veeam Backup Solutions pentru AWS și  Microsoft  Azure. Veeam Backup & Replication™ v11 a fost, de asemenea, lansat în primul trimestru din 2021, prin adăugarea a 200 de îmbunătățiri noi și puternice de backup, cloud, Disater Recovery (DR), securitate și automatizare.  Cea mai avansată soluție de protecție a datelor pentru cloud,  medii virtuale,  SaaS, Kubernetes și  infrastructură fizică a fost deja descărcată de peste  130.000 de utilizatori.

„Creșterea de la an la an de două cifre în toate regiunile oferă o validare suplimentară a faptului că soluțiile noastre sunt lider în industrie și oferă clienților o protecție simplă, flexibilă și fiabilă a datelor, care le satisface nevoile și îi ajută să își atingă obiectivele de afaceri. Să vedem astfel de creșteri la nivel global este o realizare extraordinară într-un mediu plin de provocări”, a declarat William H. Largent, CEO și Președinte al Veeam. „Treisprezece trimestre consecutive de creștere de două cifre este o dovadă nu numai a importanței continuității afacerii și a protecției datelor pe măsură ce companiile se mută în Cloud, ci și a fiabilității și valorii pe care cei peste 400.000 de clienți ai Veeam au avut încredere că le va fi oferită în ultimul deceniu de compania noastră”.

În plus, în cel mai recent studiu  IDC Semi-Annual Software Tracker for Data Replication & Protection 2H’20,Veeam a avut cea mai rapidă creștere a veniturilor, atât secvențial (21,5%) și de la an al an (17,9%) în a doua jumătate a anului 2020  dintre primii  cinci  furnizori, toți ceilalți furnizori la un loc și media generală a pieței.  În perioada următoare,  Veeam a devenit furnizorul numărul 2 la nivel mondial în ceea ce privește veniturile totale, cu o creștere YoY în a doua jumătate a anului 2020, cu mai mult de 17,5 puncte procentuale peste media pieței. IDC Semi-Annual Software Tracker 2H’20 a arătat că  Veeam este numărul 1 pe piața din Europa, Orientul Mijlociu și Africa (EMEA) de replicare și protecție a datelor în 2020[2]  și a avut cea mai rapidă creștere a veniturilor, atât secvențiale (26,2%) cât și de la an la an (20,1%) în al doilea semestru al anului trecut dintre primii 5 furnizori, alții și față de media generală a pieței.  În 2020, Veeam a ocupat locul 1 în EMEA în funcție de cota de piață.

„Obținerea unei creșteri de două cifre în EMEA, cu o creștere anuală de 27% a veniturilor recurente anuale (ARR) în ceea ce a fost un trimestru 1 cu provocări pentru business-urile din EMEA, a fost posibilă datorită agilității, disciplinei și spiritului de luptă al echipelor de pe fiecare piață”, a declarat Daniel Fried, Director General și Senior Vice President al EMEA și Worldwide Channels, Veeam. „Clienții și partenerii caută să facă investiții care să le ofere liniște sufletească și să lucreze cu experți care oferă consultanță strategică. În plus, recunoașterea Veeam de către IDC ca fiind compania numărul unu în EMEA pentru Data Replication and Protection în 2020 arată că suntem furnizorul cel mai bine plasat pentru a permite transformarea afacerii și inovarea clienților din întreaga regiune. Acest lucru este susținut nu doar de poziția noastră dominantă pe piața de backup și de protecție a datelor, ci și de expertiza și abilitățile de clasă mondială din cadrul echipelor tehnice și de vânzări ale Veeam, precum și de ecosistemul nostru fantastic de parteneri.”

„În plus față de lansarea majoră a V11, foaia noastră de parcurs cu lansările pentru 2021 va extinde și mai mult ofertele realizate în parteneriat cu furnizorii de cloud de top –  AWS, Microsoft Azure și Google  –  și Kubernetes, deoarece rămânem agili și integrăm noile tehnologii”, a declarat Danny Allan, Chief Technology Officer și Senior  Vice  President al Strategiei de Produs la Veeam. „Lansările noastre recente de produse sunt cele mai bune pe categoria lor atât din punct de vedere al calității cât și al cantității, oferind clienților noștri protecție și recuperare a datelor la cel mai înalt nivel.  Din ce în ce mai multe organizații își accelerează strategiile moderne de protecție a datelor, iar Veeam se angajează să le sprijine de-a lungul călătoriei.”

Evoluții importante în trimestrul I 2021
• Cu mai mult de 130.000  de descărcări unice ale Veeam Backup & Replication v11 de la lansarea generală în februarie 2021, produsul are o medie de mai mult de o descărcare pe minut. Noua soluție  4-în-1 combină backup, replicare, capabilitatile de snapshot din echipamentele de stocare (instantanee de stocare) și protecție continuă a datelor (CDP)   pentru a proteja fiecare fază a ciclului de viață a datelor, manipulând în același timp toată complexitatea unui mediu multi-cloud pentru AWS, Microsoft Azure și Google Cloud Platform.
Veeam Backup pentru Microsoft Office 365, produsul cu cea mai rapidă creștere al Veeam, a raportat o creștere de 156% de la an la an în T1 2021. Veeam Backup  pentru Microsoft Office 365 a fost descărcat de mai mult de 175.000 de organizații cu 5,8 milioane de utilizatori plătitori.
• Veeam continuă să lanseze noi caracteristici și îmbunătățiri pentru companii, ceea ce a dus la o creștere de +246% de la an la an a tranzacțiilor cu companiile mari.
• Veeam Universal License (VUL), prima licență portabilă din industrie care permite agilitatea IT și mobilitatea volumului de muncă pentru companiile multi-cloud și hibride, a reprezentat o creștere de 88% față de anul precedent.
• 82% din companiile din Fortune 500 și 69% din Global 2000 sunt clienți Veeam. Printre noii clienți din trimetrul 1 se numără PUMA, Evergy, SodaStream, Interquell GmbH, Baloise Group, GolfzonCoop DanmarkKinepolisGroup,   McCarthy Buildings Companies Inc, Municipalitatea din HelsingorErevan Brandy CompanyVolkswagen Argentina,  NTT Data,  Asociația Japoneză de Curse, Sistemul de Sănătate din Ontario de Est  și Institutul Spaniol pentru tehnologie Aerospațială.

Înscrierile sunt acum deschise pentru VeeamON 2021, cel mai important eveniment virtual din lume pentru modernizarea sistemelor de protecție a datelor, care va avea loc în 25 și 26 mai 2021. Aproape 15.000 de clienți, parteneri și influenceri au participat la evenimentul virtual VeeamON 2020 și la evenimentele regionale VeeamON Forum organizate în întreaga lume.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați www.veeam.com.