Business — May 25, 2021 at 2:44 pm

Parteneriat pentru comercializarea de soluții blockchain

by

Modex, companie specializată în dezvoltarea de soluții blockchain, cu sediul central la Londra, și Crayon România, subsidiară a companiei de consultanță IT cu sediul în Oslo, anunță un parteneriat pentru comercializarea Modex Blockchain Database (BCDB) și a suitei de produse realizate pe baza software-ului care facilitează adopția tehnologiei în rândul companiilor.

Parteneriatul face parte din strategia Modex de a deschide, alături de parteneri de renume, canale noi de implementare a tehnologiei blockchain pe diferite piețe ale lumii. Pe piața din România, Crayon va deveni reseller al soluției software Modex BCDB realizată pe baza tehnologiei blockchain, iar în viitor, cele două companii ar putea să-și extindă parteneriatul pentru a deservi clienți la nivel global. Modex va oferi Crayon know-how-ul tehnic și comercial, dar și suport constant pentru a identifica și câștiga clienți din diferite industrii, oferind soluții personalizate dezvoltate pentru a răspunde eficient cerințelor tehnice și obiectivelor de business ale clienților.

Astfel, Crayon își va extinde portofoliul de servicii pentru a include tehnologia blockchain inovatoare dezvoltată de Modex pentru companii, intrând într-un segment nou de piață și consolidându-și poziția ca furnizor tehnologic de top.

Crayon va juca un rol esențial în generarea de oportunități comerciale pentru Modex în industrii cheie precum aprovizionare, sănătate, servicii financiare și publice. În plus, Crayon va recomanda clienților să aleagă o implementare bazată pe tehnologia cloud a unei infrastructuri Modex Blockchain Database.

imagine1Referindu-se la acest parteneriat, Mihai Ivașcu, CEO și Cofondator Modex, a afirmat: „Sunt încântat să văd cum un alt partener valoros își unește forțele cu Modex. Acest parteneriat cu Crayon este încă o dovadă că Modex face pași hotărâți în direcția bună. Crayon va fi unul dintre partenerii noștri strategici grație vastei lor experiențe în ghidarea companiilor pe parcursul procesului de transformare digitală și a deschiderii către valorificarea potențialului pe care tehnologiile inovatoare îl au, potențial ce poate aduce noi modalități de creștere.”

„Crayon caută în permanență să-și extindă oferta cu tehnologii revoluționare pentru a îmbogăți transformarea digitală și procesul de adopție în rândul clienților noștri. Suntem activi în segmentul enterprise și, deservind companii globale, este foarte important pentru noi să realizăm alianțe cu furnizori relevanți de tehnologie care pot folosi puterea cloud-ului public, pentru a construi următoarea generație în domeniul protecției datelor și a siguranței. Parteneriatul cu Modex va aduce un plus de valoare în abordarea clienților noștri și sunt convins că această colaborare va depăși rapid granițele României”, a declarat Răzvan Ene, Director General Crayon România.