Evenimente, Securitate — May 25, 2021 at 6:39 pm

Veeam permite organizațiilor să își accelereze strategiile de protecție a datelor în timpul VeeamON 2021

by

Veeam®  Software, liderul soluțiilor de backup care oferă protecție modernă a datelor, a dat astăzi startul celui de-al șaptelea eveniment anual destinat utilizatorilor,  VeeamON 2021, în cadrul căruia a oferit o imagine de ansamblu clară  a viziunii și strategiei  sale pentru cele mai avansate soluții de protecție a datelor pentru  cloud, mașini virtuale, SaaS, Kubernetes și medii de lucru fizice.

1776x444VeeamON 2021 privește în urmă, la modul în care Veeam și ecosistemul său de parteneri au rezistat unui an plin de provocări și au oferit soluții simple, flexibile, fiabile și puternice de gestionare și protecție a datelor pentru peste 400.000 de clienți. Cele mai importante repere ale evenimentului includ sesiuni interactive și inspirate de la echipa de conducere a Veeam – inclusiv CEO Bill Largent, CTO și SVP Product Strategy Danny Allan și SVP Product Management Anton Gostev – precum și speakeri invitați din New Orleans, Maritz și Nuance.

„Veeam este cea mai mare companie de stocare a datelor care nu produce medii de stocare sau infrastructură și este de departe cel mai mare furnizor specializat de protecție a datelor din lume”, a declarat Danny Allan, CTO și  SVP  Product  Strategy la Veeam. „Am migrat mai mult de 100 PB de date în infrastructura primilor trei furnizori de stocare a obiectelor în cloud numai în primul trimestru al anului 2021, comparativ cu 242 PB mutați în tot anul 2020, iar recent am depășit 1  milion de  instalări  active  Veeam Backup &Replicare™! Migrarea datelor în cloud și extinderea gestionării datelor în cloud  accelerează. Stocarea datelor în cloud este doar unul dintre motoarele care determină o creștere masivă la Veeam. Iar modul în care am construit și evoluat platforma noastră unică pentru protecția modernă a datelor – pentru a fi simplă, flexibilă, fiabilă și puternică – duce mai departe reputația noastră solidă de a fi standardul industriei și furnizează cea mai bună valoare clienților noștri. În următoarele două zile, participanții VeeamON participanții vor afla detalii despre cum pot folosi soluțiile noastre pentru a-și îmbunătăți strategiile de protecție a datelor și vor primi detalii despre planurile noastre de viitor.  Am livrat peste 20 de produse noi și actualizări majore ale produselor în ultimele 18 luni, dar mai sunt multe de făcut”.

De când Veeam a fost fondată cu mai mult de un deceniu în urmă, aceasta și-a extins și consolidat continuu platforma pe măsură ce piața evoluează către noi tehnologii. Recunoscută într-un timp foarte scurt ca fiind cea mai bună soluție de backup pentru VMware vSphere, Veeam a continuat să evolueze împreună cu cerințele pieței prin adăugarea de soluții pentru mai multe platforme de virtualizare, sisteme fizice, oferte SaaS (Microsoft Office 365), medii cloud publice  și, cel mai recent, își dublează eforturile acum pe infrastructura modernă precum Kubernetes (cu achiziția recentă a Kasten). Protecția modernă a datelor, definită de Veeam,  oferă o  platformă unică pentru reziliența datelor pentru a proteja fiecare volum de muncă, pentru a accesa toate platformele cu o singură experiență, pentru a reduce costurile de operare și pentru a asigura  recuperarea garantată.

Veeam a anunțat recent un alt trimestru de creștere de două cifre, cu o creștere anuală a veniturilor recurente (ARR) de 25% față de anul precedent pentru trimestrul 1 din 2021 – al treisprezecelea trimestru consecutiv de creștere de două cifre. Veeam evidențiază creșterea puternică pe segmentul Companii, două treimi din abonamente provenind din noi licențieri, față de numai o treime din reînnoiri. Veeam continuă să lanseze noi caracteristici și îmbunătățiri ideale pentru companiile mari, ceea ce a dus la o creștere de +246% față de anul precedent în cazul tranzacțiilor de mari dimensiuni. O contribuție importantă la această creștere remarcabilă a segmentului este dată de cele 17 versiuni noi de produse lansate de la VeeamON 2020 (acum 12 luni),  care acoperă ecosistemul mediilor cloud, virtuale, fizice, SaaS și specifice aplicațiilor, inclusiv Veeam Backup &Replication v11. V1  a fost lansat în 2008,  iar anul acesta  V11 este produsul emblematic al companiei, lansat în trimestrul 1 din 2021 cu încă 200 de îmbunătățiri noi și puternice de backup, cloud, Disaster Recovery, securitate și automatizare. Cu  1 milion de  instalări active, Veeam Backup &Replication este acum cel mai folosit software de backup pentru companii mari din lume – mai mult decât unii din concurenții săi împreună.

Veeam a lansat, de asemenea, Veeam Backup pentru  Microsoft  Office 365  v5 la sfârșitul anului 2020. Fiind cea mai implementată soluție Microsoft Office 365 din industrie, Veeam Backup pentru Microsoft  Office 365  a fost produsul Veeam cu cea mai rapidă creștere din ultimii 2 ani,  raportând o creștere de 222% YoY  și descărcat acum de mai mult de 176.000 de organizații cu 15 milioane de adrese de email protejate.

Veeam pune creșterea sa rapidă pe seama faptului că este un producător dedicat de software, agnostic din punct de vedere al hardware-lui folosit, pregătit pentru soluții în cloud și flexibil. În plus față de  83 de matrice de stocare primare și 85 de sisteme secundare de stocare, Veeam a validat oficial suportul pentru  37 de sisteme de stocare a obiectelor, dintre care 12 sunt imuabile – inclusiv suport pentru  toți cei trei mari furnizori de cloud (AWS, Azure și Google Cloud Storage) și oferă suport în toate cele 3 piețe. Veeam se mândrește cu mai mult  de 1EB de date protejate cu stocare de obiecte în doar ultimii 2 ani.

Recunoașterea recentă a industriei se aliniază, de asemenea, cu creșterea și impulsul Veeam. În cel mai recent raport IDC, Semi-Annual Software Tracker for Data Replication &Protection 2H’20, Veeam a avut cea mai rapidă creștere a veniturilor, atât secvențial (21,5%) cât și de la an la an (17,9%) în semestrul 2 din 2020   dintre primii cinci furnizori, toți ceilalți furnizori la un loc și media generală a pieței. Gartner a poziționat Veeam în cadranul Leaders al Cadranului Magic 2020 pentru soluții de backup și recuperare a centrelor de date. Nu numai că acest lucru marchează a patra oară când Gartner a recunoscut Veeam ca lider de categorie, dar este prima dată când Veeam este poziționat cel mai sus în general   privind   Abilitatea de a Executa (Ability to Execute). Veeam a fost, de asemenea, singurul furnizor care  a urcat atât în categoria Abilitatea de a Executa, cât și pe axa Îndeplinirea Viziunii (Completeness of Vision). În plus, pentru prima dată în istoria companiei, Veeam a fost inclusă recent în topul Financial Times’ Americas Fastest Growing Companies 2021

„Deși istoria noastră de creștere solidă și profitabilitate este de neegalat în industrie, cred că  Veeam va  deveni liderul industriei în cazul veniturilor totale în următorii 2 ani, dar ceea ce mă face să fie cel mai mândru este că am ajutat peste 400.000 de  clienți din întreaga lume cu să își protejeze datele cu o soluție modernă. Veeam  protejează datele care alimentează economia noastră digitală globală”.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați www.veeam.com și VeeamON 2021, cel mai important eveniment virtual din lume pentru modernizarea protecției datelor.