Data Center / Storage — May 27, 2021 at 12:12 pm

Schneider Electric anunță disponibilitatea centrelor de date MicroStruxure™ clasificate IP și NEMA în Europa

by

Schneider Electric a lansat EcoStruxure™ Micro Data Center R-Series pentru medii interioare dificile, care este disponibil în Europa începând cu luna iunie 2021. Noile micro centre de date certificate IP și NEMA oferă o soluție rezistentă și rapid de implementat, care ajuta la gestionarea infrastructurii edge computing în medii industriale.

SchneiderPe măsură ce tot mai mulți operatori industriali implementează tehnologii Industry 4.0 pentru a crește productivitatea, siguranța și automatizarea, micro centrele de date au devenit din ce în ce mai importante pentru a acoperi toate aspectele, de la convergența IT și OT până la activarea aplicațiilor IIoT – făcând IT-ul de la nivelul liniilor de producție mai fiabil și mai simplu de implementat. Ca parte a lansării, șase modele noi sunt disponibile în dimensiunile 16U, 24U și 42U, pentru a permite flexibilitate și scalabilitate.

„Întrucât Industry 4.0 și tehnologiile avansate de automatizare conduc transformarea în mediile industriale, soluțiile IT trebuie să fie implementate cât mai aproape de punctele de utilizare, permițând astfel o productivitate și eficiența sporită”, spune Rob McKernan, Senior Vice President, Secure Power Division, Schneider Electric, Europa. „Disponibilitatea noilor noastre soluții din seria R – EcoStruxure Micro Data Center – clasificate IP și NEMA vor ajuta producătorii și distribuitorii industriali din întreaga regiune să profite cu adevărat de avantajele performanțelor și fiabilitatea îmbunătățită a nivelului fabricii.”

Soluțiile EcoStruxure Micro Data Center ajută la introducerea sistemelor industriale pe piață mai rapid, mai eficient și la un cost redus

Soluțiile EcoStruxure Micro Data Center sunt sisteme rack configurabile, preambalate, închise, care includ alimentarea cu energie electrică, răcire, securitate și gestionare. Ele pot economisi până la 40% din costurile de teren, pot face ca sistemele să fie comercializate cu 20% mai rapid și pot reduce costurile de întreținere cu 7%. Microcentrele de date profită de infrastructura existentă și permit reducerea cheltuielilor de capital cu 48%, față de o construcție tradițională. Noua serie R consolidează aceste beneficii și ajută clienții să gestioneze dificultățile apărute, aceasta fiind:

Construită pentru a rezista mediilor și aplicațiilor interioare dificile, cu ratinguri minime de protecție la intrare IP54 și NEMA 12. Mediile industriale edge pot crea probleme prin nivelurile ridicate de praf, umiditate și variațiile mari de temperatură.
Gestionată de la distanță cu portofoliul de software și servicii digitale Schneider Electric, atunci când există personal IT limitat sau nu se află nimeni în fabrică. EcoStruxure IT, platforma deschisă, agnostică din punct de vedere al furnizorului, permite     utilizatorilor să-și gestioneze singuri infrastructura critică, cu un partener, sau să externalizeze serviciile către inginerii Schneider Electric.
Echipată cu funcții de securitate, cum ar fi: controlul accesului, detectarea intruziunilor și camere de Securitate, care îi permit să acceseze locații nesecurizate.
Capabilă să standardizeze design-ul în mai multe medii cu o singură soluție all-in-one, mai ușor de implementat și de întreținut decât sistemele disparate.

Aflați mai multe despre noua serie R EcoStruxure Micro Data Centers
Noua serie R este disponibilă prin mySchneider IT Solutions Partners și reprezentanții de vânzări Schneider Electric. Accesați această pagină pentru mai multe informații despre noua serie de sisteme de date EcoStruxure Micro Data Center R-series clasificată IP și NEMA de la Schneider Electric pentru medii interioare complexe.

Ce este Industrial Edge Computing?
Pentru a valorifica beneficiile automatizării sporite, operatorii industriali nu se pot baza doar pe faptul că tehnologia cloud va spori rezistența și viteza până la nivelele cerute de inteligența artificială, învățarea automată și alte tehnologii din Industry 4.0. Centrele de date edge locale sunt                       incinte/spații/facilități de infrastructură IT distribuite geografic pentru a permite endpoint-uri în rețea. Atunci când se află în medii industriale, cum ar fi o fabrică sau un centru de distribuție, această aplicație este denumită „industrial edge computing”.