COMUNICATE — June 2, 2021 at 2:44 pm

Schneider Electric s-a clasat pe locul 4 în Gartner’s Top 25 Supply Chain Award

by

Schneider Electric, lider în transformarea digitală a managementului și automatizării energiei, s-a clasat pe locul 4 în topul anual al lanțurilor de aprovizionare corporative Gartner.

Schneider ElectricSchneider Electric se clasează pentru a 6-a oară în Top 25, iar acest lucru subliniază eforturile constante ale companiei de a-și consolida și digitaliza operațiunile din lanțul de aprovizionare.

Această distincție vine pe fondul unui an dificil: managerii lanțurilor de aprovizionare din întreaga lume au fost nevoiți să gestioneze perturbările provocate de pandemie, precum și o serie de dezastre legate de vreme, de multe ori fiind în postura de a se adapta rapid și de a regândi operațiunile și modalitățile de lucru tradiționale, ca răspuns la circumstanțele care se schimbau rapid.

Acest clasament anual Gartner identifică liderii din domeniul lanțurilor de aprovizionare și evidențiază cele mai bune practici ale acestora, punctând în mod special lanțurile de aprovizionare care demonstrează alinierea cu cele trei macro-tendințe ale organizații integrate orientate către atingerea obiectivelor,  organizații care generează transformări și promovează digitalizarea pe lanțurile de aprovizionare.

La începutul acestui an, Schneider a fost recunoscut de Corporate Knights drept cea mai sustenabilă companie din lume și a anunțat accelerarea angajamentelor sale ESG și a obiectivelor puternice pentru 2025 de reducere a CO2 cu ajutorul clienților săi și ecosistemul partener.