Aplicatii — June 3, 2021 at 11:48 am

Noua aplicație Philips Hue pregătită pentru viitor

by

Signify îmbunătățește experiența milioanelor de utilizatori Philips Hue din întreaga lume, prin lansarea celei de-a patra generații a aplicației Philips Hue. Regândită de la zero, noua aplicație a fost concepută ca o bază pentru viitorul iluminatului inteligent. Noile tehnologii maximizează performanța per ansamblu a aplicației și comunicarea cu sistemul de iluminat inteligent, oferind totodată o experiență intuitivă și îmbunătățită utilizatorilor.

Selectați mai ușor scenariul preferat de lumină din noua pagină Home
Transformările aplicației sunt vizibile de îndată ce deschideți noua pagină Home din meniu. De aici, utilizatorii pot vedea afișate simultan toate luminile și scenariile luminoase prin opțiunea de Tile View, oferind posibilitatea unui control rapid al becurilor și configurărilor, fără navigarea între diferite ecrane.

hue-app4_lifestyle_home-dashboard-minPagina Home din noua aplicație dispune, de asemenea, de o galerie de scenarii Hue, care permite utilizatorilor să descopere și să previzualizeze cu ușurință colecția de scenarii Philips Hue, realizate manual de experții în iluminat ai companiei.

O altă completare la pagina Home o reprezintă abilitatea de comutare rapidă între mai multe hub-uri Hue Bridge. Utilizatorii care folosesc aceeași aplicație pentru mai multe locuințe sau mai multe Hue Bridge instalate în diverse zone ale casei se vor bucura de un control al iluminatului inteligent mai rapid ca oricând.

Accesați o serie de posibilități extinse de automatizare
În noua aplicație, utilizatorii nu mai configurează rutine, ci automatizări. Fosta pagină Routines din meniu este înlocuită de o nouă pagină – Automations, ce oferă opțiuni avansate de personalizare și permite astfel utilizatorului să-și adapteze sistemul de iluminat inteligent în funcție de propriile preferințe.

hue-app4_automationsUna dintre cele mai solicitate și asteptate actualizări devine acum disponibilă: geopozitionare pentru mai mulți utilizatori. Când se activează funcția de Coming Home sau Leaving Home, aplicația Hue verifică dacă a rămas cineva în locuință înainte de a rula automatizarea. Așadar, când persoana care controlează automatizările pleacă de acasă, luminile nu se sting dacă în interior se află alți membrii ai familiei, utilizatori ai aplicației Hue.

Nu în ultimul rând, și automatizările bazate pe răsăritul și apusul soarelui au fost perfecționate în urma actualizării. Utilizatorii pot alege acum apusul soarelui, răsăritul sau o anumită oră pentru a porni automatizarea, respectiv pentru a stinge luminile odată cu finalizarea automatizării.

Utilizare și personalizare îmbunătățite
Cea de-a patra generație a aplicației Hue a beneficiat de peste o sută de îmbunătățiri mari și mici ale designului, care au dus la o aplicație mai ușor și mai plăcut de utilizat în viața de zi cu zi. Spre exemplu, setările pentru lumini, camere sau zone pot fi acum configurate accesând secțiunea dedicată din pagina de Home. Pentru a adăuga un nou bec Hue într-o cameră, utilizatorul va putea face asta fie direct din pagina de Rooms a meniului, fie din Setări. Cu alte cuvinte, configurările utilizate cu cea mai mare frecvență au fost amplasate mai avantajos.

Organizarea zonelor de divertisment este, de asemenea, mai ușoară – și mai distractivă – cu o nouă configurație într-o vizualizare izometrică 2.5D, care determină locația exactă și înălțimea luminilor. Ca să fie și mai simplu, becurile din schema de iluminat își schimbă culoarea, pentru ca utilizatorul să știe exact pe care îl controlează în acel moment.

hue-app4_lifestyle_tile-view-min„În calitate de lider mondial în industria iluminatului inteligent, prioritatea Philips Hue este de a-și îmbunătăți permanent echipamentele și serviciile cu cele mai noi inovații. Milioanele de utilizatori din întreaga lume ai aplicației Philips Hue au stat la baza acestei actualizări. Analizăm sugestiile și recenziile și chiar îi implicăm pe utilizatori în procesul de creație, prin studii de utilizare și aplicații beta. Odată cu lansarea noii aplicații, am stabilit prima etapă în viitorul iluminatului inteligent. Este vorba despre noua experiență Philips Hue, iar acesta este doar începutul. Suntem nerăbdători să împărtășim mai multe inovații pe parcursul anului”, a declarat George Yianni, Head of Technology Philips Hue, în cadrul Signify.

Scenarii dinamice – prima actualizare dintre cele ce urmează
Signify a anunțat deja următoarea actualizare pentru noua aplicație Hue, și anume opțiunea de scenarii dinamice, care va fi lansată în vara anului 2021. Cu această funcție, fiecare dintre luminile din cameră, respectiv zonă, va trece gradual prin diferitele culori ale scenariului dinamic. În loc ca fiecare lumină să rămână într-o singură culoare, scenariile dinamice deblochează un nivel superior în redarea efectelor de lumină unice și crearea unei atmosfere nemaiîntâlnite.

Noua aplicație Philips Hue va fi putea fi descărcată din App Store și Google Play Store începând cu 3 iunie 2021. Alternativ, în săptămâna următoare lansării, aplicația va fi actualizată automat pentru utilizatorii existenți ai acesteia, prin App Store și Google Play Store. Atunci când deschid aplicația pentru prima dată, utilizatorii vor fi ghidați pentru transferul setărilor curente, precum și al scenariilor luminoase și rutinelor. Pe durata acestui proces, vor afla despre noile funcții și modificări ale aplicației.

Pentru mai multe detalii despre noua aplicație Philips Hue, accesați: www.philips-hue.com/HueApp.