Internet/Telecom — June 8, 2021 at 1:46 pm

Telekom Romania continuă să ofere românilor oferte fără costuri ascunse

by

telekomTelekom Romania continuă promisiunea de a le oferi românilor oferte fără costuri ascunse, la un raport calitate preț care să-i mulțumească.

Campania comercială lansată astăzi se adresează atât clienților rezidențiali interesați de servicii de telefonie mobilă, cât și celor care doresc internet instant la priză, alternative pentru a viziona conținut online pe televizorul obișnuit sau servicii de televiziune cu HBO și HBO GO incluse:

• Cei care vor alege să se porteze în rețeau mobilă Telekom Romania se vor bucura de beneficiile pe care le aduce abonamentul Nelimitat M, bonus internet 4G nelimitat și minute plus SMS-uri naționale nelimitate, cu 50% reducere în primele 12 luni de contract, adică vor plăti doar 3,5 euro euro/lună, TVA inclus. La finalizarea celor 12 luni, prețul abonamentului va fi de 7 euro/lună, TVA inclus.

• Cei pasionați de fotografie și tehnologie accesibilă pot acum alege, împreună cu abonamentul mobil Nelimitat M, noi mărci de telefoane intrate în portofoliul Telekom Romania, precum telefonul OPPO A53, la doar 6 euro/lună. De un preț avantajos, 5 euro/lună, se vor bucura și clienții care optează pentru telefoanele Redmi 9 sau Samsung Galaxy A02s.

• În același timp, oferta comercială aduce o reducere de 50% pentru serviciul Smart WiFi în primele 3 luni, pentru care clienții vor plăti începând de la 17,5 lei/lună, TVA inclus. Serviciul Smart WiFi reprezintă alegerea a peste 8.000 de clienți noi în fiecare lună, care se bucură de internet instant la priză, oriunde în casă.

• Lansat anul trecut, în iunie, în baza dorințelor românilor și ținând cont de faptul că în perioada pandemică aceștia petreceau, în medie, șapte ore pe zi în fața televizorului, potrivit măsurătorilor TV realizate de Kantar Media, serviciul Smart TV Stick este achiziționat de peste 10.000 de clienți noi în fiecare lună, care aleg să își transforme televizorul obișnuit într-unul smart. Pentru doar 7,5 lei în prima lună, oferta Smart TV Stick include acces la până la 74 de canale TV online.

• Cei care preferă serviciile clasice de televiziune vor beneficia de o reducere promoțională de 50% în primele 6 luni de contract și de HBO și HBO GO incluse 12 luni.

Antreprenorii români care vor alege să se porteze în rețeaua Telekom până pe 30 septembrie 2021, optând pentru abonamentul Freedom 5, vor beneficia de internet 4G și minute naționale nelimitate, cu 50% reducere promoțională la prețul abonamentului în primele 12 luni.