Evenimente, Internet/Telecom — June 8, 2021 at 4:34 pm

realme anunță lansarea globală pentru realme GT și mai multe produse dintr-o nouă gama AioT

by

realme gtrealme, producătorul cu cea mai rapidă ascensiune din piață, va lansa mult așteptatul flagship killer, realme GT, în cadrul unui eveniment global ce va avea loc pe data de 15 iunie, ora 03:00PM.

Având ca slogan “Sheer Speed Flagship”, realme GT exemplifică spiritul “Dare to Leap” al companiei, aducând un design și o tehnologie de ultimă generație care va surprinde esența originală a experienței GT pentru tineri.

Împreună cu lansarea globală realme GT, compania va anunța cea mai recentă strategie AIoT cu o serie de produse noi în cadrul realme TechLife. Dezvoltând în continuare un ecosistem AIoT pe scară largă, realme aspiră să îmbunătățească fiecare aspect al stilului de viață modern al tinerilor consumatori.

CEO-ul realme, Sky Li, va susține un discurs de deschidere la evenimentul de lansare global, urmat de o prezentare generală a strategiei de afaceri globale a realme de către Madhav Sheth, Vicepreședinte și CEO India și Europa.  În plus, Johnny Chen, Global Head of Brand Marketing, va lansa oficial realme TechLife, ecosistemul AIoT al companiei, în timp ce Alessio Bradde, directorul de marketing al produselor realme, va introduce realme GT pentru publicul global. În cele din urmă, Kwan Jun Jie, Senior Product Marketing Manager, va încheia evenimentul prezentând noua linie de produse AIoT realme.

Primul smartphone realme de tip flagship din 2021, realme GT, a avut parte de o primire excelentă. Prin aducerea acestuia pe piețe noi, compania este hotărâtă să stabilească noi standarde pentru experiențe emblematice pentru tinerii consumatori din întreaga lume.