Guvernare/Licitatii — June 8, 2021 at 1:09 pm

Uni Systems semnează un contract de consultanță cu Oficiul Uniunii Europene pentru Proprietate Intelectuală

by

EUIPOUni Systems, în consorțiu cu Capgemini Invent (lider), a semnat un acord-cadru în valoare de mai multe milioane de euro cu Oficiul Uniunii Europene pentru Proprietate Intelectuală (EUIPO) pentru servicii de consultanță în domeniile strategice ale agenției, pentru a facilita implementarea Planului Strategic 2025 al EUIPO.

Contractul atribuit de EUIPO este un acord-cadru de un an, care poate fi apoi reînnoit anual, pentru o perioadă de trei ani. Acordul are o valoare totală maximă de 50 de milioane de euro și include servicii generale de consultanță, audit, studii și gestionare a proiectelor.
Serviciile de consultanță furnizate de consorțiu se aplică în următoarele domenii:

• Consultanță generală în domenii strategice și de nivel înalt în domeniile de competență ale EUIPO.
• Audit, care are ca scop furnizarea de evaluări independente care să determine că procesele de gestionare a riscurilor, de guvernanță și de control intern ale EUIPO funcționează în mod eficient. Aceste documente vor avea ca rezultat analize, evaluări, recomandări, sfaturi și informații cu privire la activitățile examinate.
• Studii, inclusiv investigații și analize legate de activitățile principale ale EUIPO, de chestiuni legate de proprietatea intelectuală, precum și de alte subiecte care vor contribui la eficientizarea activității EUIPO.

Nikos Psimogiannos, directorul Departamentului de Afaceri Internaționale din cadrul Uni Systems, a declarat: „Primirea acestui contract este un vot de încredere din parte EUIPO în susținerea misiunii agenției, precum și o recunoaștere a competențelor echipelor noastre în furnizarea de servicii de consultanță în domeniul tehnologiei informației și comunicațiilor. Mai mult, acest contract confirmă expertiza noastră în domeniu și demonstrează angajamentul nostru de a oferi un sprijin important pentru îndeplinirii viziunii EUIPO.”

EUIPO este o agenție descentralizată a Uniunii Europene, cu sediul în Alicante, Spania. Aceasta este responsabilă cu gestionarea mărcii UE (EUTM ) și a desenelor și modelelor comunitare înregistrate (DMV), ambele oferind protecție proprietății intelectuale în toate statele membre ale UE.