Networking — June 9, 2021 at 12:48 pm

Allied Telesis: Acces Point TQ6602 Wi-Fi 6 – soluția perfectă pentru întreprindere fără fir

by

Allied Telesis anunță lansarea Acces Point-ului wireless TQ6602 Wi-Fi 6. Soluțiile Allied Telesis Wi-Fi 6 sunt aici pentru a spori experiențele mobile, oferind viteze mai mari pentru aplicațiile cu experiență captivantă și o capacitate mai mare pentru dispozitivele mobile și IoT.

tq6602Wi-Fi 6 oferă funcții noi, cum ar fi OFDMA și MU-MIMO bidirecțional, care sporesc inteligența Acces Point-ului în gestionarea simultană a mai multor conexiuni client, oferind o mai bună conexiune, conectivitate și performanță generală. Cu suport pentru un număr crescut de clienți și optimizat pentru lățime de bandă mare și aplicații în timp real, cum ar fi streaming video, TQ6602 este ideal pentru educație, asistență medicală, producție și medii comerciale aglomerate.

Tehnologia fără fir Channel Blanket este soluția premiată pentru roamingul mobil fără probleme în medii fizice provocatoare. TQ6602 va sprijini Channel Blanket într-o versiune viitoare, pentru a se alătura celorlalte puncte de acces „hibride” din gama Allied Telesis, care oferă beneficii de compatibilitate cu clienții wireless vechi și instalații AP de înaltă densitate, fără interferențe.

„Am combinat puterea Wi-Fi 6 cu platforma noastră de gestionare wireless (AWC)”, a declarat Graham Walker, vicepreședinte marketing Allied Telesis. „AWC permite o rețea wireless auto-reglabilă care se reconfigurează automat pentru cea mai bună performanță posibilă”, spune el. „Cu tehnologia noastră Channel Blanket (AWC-CB), pot fi conectate toate dispozitivele dintr-o clădire fără a fi nevoie să vă faceți griji cu privire la interferențe sau capacitate limitată. Este cu adevărat „roaming fără probleme”, încheie Graham Walker.

Împreună cu gama existentă de Access Point pentru întreprinderi, întreprinderi mici și externe ale Allied Telesis, noul Access Point Wi-Fi 6 TQ6602 și capacitățile inovatoare ale AWC permit o soluție wireless superioară pentru rețelele de întreprindere de pretutindeni.