Hardware — June 16, 2021 at 2:17 pm

ASBIS Romania prezintă noul tirbușon automat Prestigio Valenze

by

Prestigio Valenze (2)Prestigio și-a extins gama de accesorii de vin, cu un nou tirbușon automat, numit Valenze. Acest dispozitiv intuitiv și compact este ușor de controlat, cu ajutorul a două butoane, și este o alegere potrivită atât pentru somelierii profesioniști, cât și pentru uz casnic.

Valenze este un tirbușon automat de vinuri, care funcționează ca un gadget contemporan ușor de utilizat, fiind în același timp un accesoriu elegant. Pentru a fi pus în funcțiune, utilizatorii trebuie să atașeze dispozitivul pe gâtul sticlei de vin și să apese un buton. Ulterior, tirbușonul va deschide sticla de vin în doar câteva secunde, fără a fi nevoie de efort fizic, așa cum se întâmplă în cazul tirbușoanelor clasice.

Prestigio Valenze (1)Prestigio Valenze funcționează pe bază de baterie reîncărcabilă, iar cu o singură sesiune de încărcare se pot deschide până la 80 de sticle de vin. De asemenea, pe corpul tirbușonului se găsește un indicator LED, care oferă informații despre nivelul de încărcare a bateriei. Tirbușonul automat vine și cu un cuțit de tăiat folia, un aerator și un dop cu vidare.

Aeratorul reglează saturația vinului, astfel încât utilizatorii să se bucure de toate notele subtile ale vinului deschis. Acest lucru este util, mai ales pentru vinurile vechi, cu o aromă complexă.

Dopul cu vidare sigilează sticla, astfel încât să nu poată intra aer, fapt care ajută ca vinul să-și păstreze proprietățile. Când o sticlă este sigilată în acest mod, ea poate fi depozitată câteva ore sau chiar câteva zile.

Tirbușonul are un design minimalist, o dimensiune compactă și un corp robust dintr-un metal mat, de culoare roșie. Finisajul mat este foarte util, asigurând o aderență crescută, chiar și atunci când utilizatorul are mâinile ude.

Datorită designului său atrăgător și ambalajului ecologic, Prestigio Valenze poate fi o alegere bună pentru un cadou elegant și practic, indiferent cui îi este oferit: unui somelier profesionist sau unui iubitor de vin.