Hardware — June 17, 2021 at 11:55 am

PC Garage oferă un cooler cadou pentru orice combo procesor Intel + placă de bază

by

intel daysPC Garage, unul dintre cele mai mari magazine online de produse IT și electronice din România și în același timp un reper pentru pasionații de gaming si tehnologie, oferă gratuit un cooler cu lichid la achiziția unui procesor Intel și a unei plăci de bază compatibile.

În cadrul Intel Days, PC Garage oferă clienților săi un cooler cu lichid gratuit. Astfel, în perioada 14 – 27 iunie, pentru orice procesor Intel din campanie și orice placă de bază compatibilă, clienții primesc gratuit un cooler ID-Cooling Frostflow 240.

De-a lungul anilor, industria hardware a suferit multiple modificări, iar piața PC-urilor a înregistrat fluctuaţii, unele mai line, altele mai abrupte. Lupta dintre desktop și laptop este deja legendară, în timp ce revoluția dispozitivelor mobile i-a luat pe nepregătite chiar și pe producătorii care o puseseră în scenă. În tot acest timp, piața IT din România a avut însă o constantă indiscutabilă: înclinarea utilizatorilor de sisteme desktop către configurarea și asamblarea în regim propriu a sistemelor de calcul. Din acest punct de vedere, țara noastră nu a fost niciodată ca alte piețe și probabil ca nici nu va fi vreodată. Românii preferă personalizarea, preferă să customizeze și preferă să decidă singuri de ce au nevoie și de ce nu. Nu este așadar o surpriză că își aleg singuri procesorul, placa video, cooler-ul, cantitatea de memorie RAM sau unitatea de stocare, toate cu impact direct asupra nivelului de performanță.

Concentrarea pe componentele care dau teraflopii, FPS-uri sau MB/s distrage de multe ori atenția de la alte componente importante pentru un comportament general bun și pentru o fiabilitate sporită a sistemului de calcul. De aceea trebuie să ţineţi cont de faptul că un procesor puternic, pentru a oferi maxim de performanţe, are nevoie şi de o răcite corespunzător.

Dat fiind și faptul că va veni o perioadă călduroasă, o răcire suplimentară și de bună calitate este tot timpul binevenită. Răcirea cu lichid este mult mai eficientă și mai performantă în comparație cu o răcire clasică pe aer,  oferă un aspect mai modern unității, scade temperatura procesorului și permite inclusiv realizarea unui overclock generos daca și procesorul permite acest lucru.

Clienții care optează pentru un combo procesor + placă de bază trebuie să știe că vor primi cadou cooler-ul ID Cooling Frostflow 240, doar dacă valoarea celor două componente depășește suma de 1500 RON.

Exemplu configurație:

Configurație 1Procesor Intel Rocket Lake Core i5 11600K + Placă de bază Gigabyte Z590M = Cooler ID-Cooling Frostflow 240 CADOU!
Configurație 2Procesor Intel Rocket Lake Core i7 11700F + Placă de bază Gigabyte B560M DS3H = Cooler ID-Cooling Frostflow 240 CADOU!

Mai multe detalii despre campanie puteţi afla accesând: https://www.pcgarage.ro/