Securitate — June 22, 2021 at 3:44 pm

Mai rapid, mai complex, mai puternic: Kaspersky VPN Secure Connection dezvăluie noi actualizări

by

Kaspersky și-a îmbunătățit și și-a extins lista de capabilități VPN Secure Connection disponibile. Această nouă listă include funcția Kill Switch – care permite clienților să petreacă timpul online în siguranță, protejându-i de întreruperile riscante de conectivitate – disponibilă pentru iOS. Lista serviciilor de streaming care pot fi accesate a crescut, de asemenea, în timp ce acoperirea geografică în care utilizatorii își pot direcționa traficul se extinde, de asemenea, împreună cu numărul de servere.

În urma pandemiei COVID-19 din 2020, oamenii își petrec mai mult timp acasă și își folosesc dispozitivele mai des. Potrivit unui studiu DoubleVerify, timpul zilnic petrecut consumând conținut online s-a dublat la nivel global de la începutul pandemiei, de la o medie de 3 ore și 17 minute la 6 ore și 59 minute. Mai mult, serviciile de streaming încep din ce în ce mai mult să diferențieze conținutul pe criterii geografice, ceea ce înseamnă că utilizatorii din diferite regiuni ar putea să nu aibă acces la știri importante și la alte tipuri de conținut. Acest lucru a dus la creșterea popularității1 serviciilor VPN.

Kill Switch acum și pe iOS

Kill Switch este o caracteristică de siguranță VPN care dezactivează automat conexiunea la internet a utilizatorului în cazul în care VPN-ul său este dezactivat. Acest lucru asigură confidențialitatea digitală a utilizatorului și împiedică pierderea datelor. Datorită acestei opțiuni, consumatorii nu mai trebuie să se îngrijoreze în legătură cu faptul că terții vor obține informații despre activitățile lor online.

Imagine2

Imagine1Imagine3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kill Switch pentru iOS

Funcția este acum disponibilă pentru iOS, ceea ce înseamnă că datele personale ale unui client sunt protejate și în deplină siguranță pe toate cele patru platforme: Mac, Windows, Android și iOS. Kill Switch este disponibil pentru utilizatorii cu abonament premium.

Extinderea disponibilității globale și îmbunătățirea calității comunicării

Pentru a extinde disponibilitatea serviciului pentru utilizatori la nivel global, Kaspersky extinde în mod constant numărul țărilor acceptate. Kaspersky VPN Secure Connection are acum o rețea de peste 2.000 de servere în peste 53 de regiuni și este disponibilă pe toate continentele, cu excepția Antarcticii. În același timp, există cel puțin un server fizic în rețeaua Kaspersky în fiecare locație. Acest lucru a permis companiei să îmbunătățească stabilitatea conexiunii și să ofere utilizatorilor o conexiune rapidă și de înaltă calitate.

În 2021, Kaspersky a adăugat 19 regiuni noi pe lista locațiilor disponibile. Kaspersky VPN Secure Connection se poate conecta în prezent prin 53 de locații din întreaga lume, iar pentru acest an există planuri de a crește acoperirea la peste 70.
Adăugarea de noi servicii de streaming și extinderea numărului de țări pentru Netflix

Actualizările cele mai importante permit, de asemenea, acces la conținut local. Pentru a îmbogăți experiența utilizatorului și pentru a oferi acces la știri și informații importante, VPN Secure Connection de la Kaspersky pune la dispoziție conținutul din SUA pe platforme de streaming precum Hulu, Disney+ și Amazon Prime Video, în timp ce conținutul din Marea Britanie este disponibil pe BBC iPlayer. Dacă catalogul local nu poate fi accesat din locul respectiv, atunci utilizatorul are acces la directorul SUA pentru Netflix/Hulu/Amazon Prime/Disney+ și directorul GB pentru BBC iPlayer.

Echipa Kaspersky a extins, de asemenea, disponibilitatea geografia pentru Netflix. Platforma de streaming poate fi acum accesată și din Germania și Japonia. În consecință, clienții își pot viziona filmele, emisiunile și programele sportive preferate în mod privat, sigur și fără restricții.

„Explozia acțiunilor rău intenționate de colectare a datelor – nu doar ca volum, ci și ca varietate și viteză – a dus la îngrijorarea consumatorilor cu privire la securitate și confidențialitate. Având în vedere creșterea explozivă a datelor cu caracter personal stocate online și numărul de servicii care încearcă să obțină acces la informațiile personale, una dintre cele mai bune modalități de a le proteja și de a preveni accesul de către terți este utilizarea unui VPN în timpul navigării pe internet. Pentru a ridica nivelul de confidențialitate a utilizatorilor, Kaspersky îmbunătățește în mod constant toate produsele, inclusiv Kaspersky VPN Secure Connection. Versiunea actualizată a soluției permite utilizatorilor să își păstreze datele personale în siguranță pe toate platformele, în timp ce utilizează servicii și site-uri din întreaga lume”, spune Marina Titova, Head of Consumer Product Marketing at Kaspersky.

Soluția este disponibilă ca versiune gratuită sau premium. Utilizatorii pot afla mai multe despre noua versiune a Kaspersky VPN Secure Connection, precum și informații despre descărcarea sau cumpărarea serviciului aici.