MANAGEMENT — June 24, 2021 at 12:45 pm

Veeam își întărește rețeaua EMEA ProPartner cu noi numiri strategice

by
Amaury Dutilleul-Francoeur
Amaury Dutilleul-Francoeur, vicepreședinte al EMEA Partner Network

Veeam® Software, liderul în soluții de backup care oferă protecție modernă a datelor, a anunțat numirea lui Amaury Dutilleul-Francoeur în funcția de vicepreședinte al EMEA Partner Network și a lui Graham Crich în funcția de vicepreședinte al EMEA Partner Services. Aceste numiri reflectă diversitatea rețelei EMEA ProPartner a Veeam, cu două priorități cheie: digitalizarea proceselor și a ofertei serviciilor de cloud și activarea unor niveluri mai ridicate de valoare creată de parteneri pentru a satisface cerințele în continuă creștere ale clienților finali.

Promovat de pe poziția de Director, EMEA Channels, Dutilleul-Francoeur este acum responsabil pentru conducerea tuturor programelor și activităților care susțin rețeaua EMEA ProPartner în cadrul Veeam. Dutilleul-Francoeur este alături de Veeam de peste șase ani susținând partenerii companiei și ocupând diferite roluri de conducere în rețeaua de distribuție în regiunile EMEA și APJ.

Graham Crich, fost vicepreședinte EMEA Cloud Services al Veeam, este acum responsabil pentru generarea și accelerarea propunerilor de servicii de cloud ale rețelei EMEA ProPartner a Veeam. Crich are o experiență de peste 25 de ani în sectorul IT, lucrând atât în ecosistemul vânzătorului, cât și în cel al partenerilor, având diferite funcții de conducere la VMware. Ambele poziții raportează direct lui Daniel Fried, director general și vicepreședinte senior, EMEA și Worldwide Channels al Veeam.

„Veeam realizează 100% din vânzările sale prin intermediul acestui canal și ne angajăm pe deplin să le permitem partenerilor să își mărească și să-și diversifice propunerile pentru clienți, oferind soluții moderne de protecție a datelor în medii fizice, virtuale, cloud, SaaS, și Kubernetes, livrate fie ca serviciu fie on-premise”, a declarat Daniel Fried, director general și vicepreședinte senior, EMEA și Worldwide Channels la Veeam. „Pentru a ne alinia la evoluția rapidă care are loc pe piața actuală, această structură duală de conducere înseamnă că ne putem concentra pe susținerea inovațiilor și a propunerilor de valoare în cloud ale partenerilor noștri, precum și pe furnizarea instrumentelor și abilităților necesare pentru a sprijini Transformarea Digitală (DX)”.

Graham Crich
Graham Crich, vicepreședinte EMEA Partner Services

„Sunt încântat de acest rol, având în vedere amploarea oportunității de a stimula în continuare creșterea în cadrul rețelei noastre de parteneri EMEA”, a declarat Amaury Dutilleul-Francoeur, VP, EMEA Partner Network al Veeam. „Având în vedere experiența mea de lucru cu partenerii și experiența în consultanță de management, mă voi concentra pe modul în care continuăm să maximizăm valoarea pe care partenerii o pot oferi clienților ce doresc să modernizeze protecția datelor și să se transforme digital, precum și modul în care Veeam continuă să inoveze soluțiile care fac acest lucru”.

„După ce am condus divizia de cloud EMEA în Veeam în ultimii trei ani, sunt încântat de această oportunitate de a promova importanța serviciilor cloud în furnizarea de protecție modernă a datelor care susține transformarea digitală partenerilor noștri din întreaga EMEA”, a adăugat Graham Crich, vicepreședinte EMEA Partner Services Veeam. „Partenerii noștri formează relații strategice cu clienții care vor o platformă de gestionare a datelor care le asigură un viitor sigur și durabil și le oferă soluții multi-cloud de top”.