Foto-Video-Audio — June 25, 2021 at 1:38 am

5 motive pentru care televizoarele din seria C de la TCL sunt achiziția sezonulu. Descoperă ce înseamnă să te bucuri de calitate la prețuri imbatabile

by

Nu mai este un secret pentru nimeni că TCL, unul dintre cei mai mari producători de dispozitive electronice de consum și printre principalii jucători din industria TV la nivel mondial, a lansat pe piață o nouă serie de televizoare: C72, C72+ și C82.

Noile produse revoluționează ideea de home cinema, încorporând cea mai avansată tehnologie existentă pe piață, Quantum Dot Display, într-un pachet ce asigură un standard deosebit de calitate și divertisment ca parte a unui stil de viață inteligent și interconectat.

Îți prezentăm, mai jos, 5 motive pentru care trebuie să iei în considerare o achiziție marca TCL în acest sezon.

Descoperă ce înseamnă să te bucuri de calitate la prețuri imbatabile(1)1. Cu C72, C72+ și C82 te bucuri de perfecțiune în materie de culori, contrast, luminozitate, detalii, precum și de un sunet dinamic, plin, viu care redă acțiunea stratificat și nuanțat. În plus, TCL oferă o precizie uluitoare a controlului de contrast. Acest lucru îmbunătățește performanța televizorului, dezvăluind imagini remarcabil de clare și oferind nuanțe extraordinare de alb alături de nuanțe profunde de negru. În acest mod, experimentezi o imagine cu mult mai realistă și cu detalii mult mai clare, accentuate, puternice.  Practic, ai cea mai bună calitate a imaginii și cel mai bun sunet, fiind atât de simplu să te pierzi în lumea filmelor, serialelor, meciurilor de fotbal sau jocurilor video.

2. Prin capacitățile avansate de voice-control, combinate cu Google Assistant, televizoarele TCL fac ca viața să fie mai simplă, ușoară și inteligentă în orice cămin. Prin Alexa poți să redai muzică, asculți știri, verifici vremea, reglezi volumul televizorului, să schimbi canalul, să controlezi și alte dispozitive conectate la TV și multe altele.

3. Toate modelele noi din seria C vin cu multi-HDR, permițând vizionarea și adaptarea conținutului la cel mai bun format, fie că vorbim despre filme, seriale, documentare, desene etc. Dolby pe Netflix sau Disney, fie că ne referim la HDR10+ pe Amazon Prime Video.

4. Un alt mare plus este că Google Duo funcționează perfect pe seria de televizoare C de la TCL: apelurile video sunt gratuite, simple și de înaltă calitate, conectându-te repede și ușor cu familia și prietenii.

5. Cu TCL ai certitudinea calității la un preț accesibil. Astfel, pentru Europa TCL C72 porneşte de la 599 de euro în varianta de 43 inch şi ajunge la 1499 euro în cea de 75 inch. TCL C72+ pornește de la 899 euro în versiunea de 55 inch, iar râvnitul TCL C82 pornește de la 1399 de euro.
Expertiza unică a companiei, precum și capacitățile de integrare industrială deosebite, fac ca TCL să fie un adevărat pionier în domeniul ecranelor performante, iar tehnologiile din spatele noilor lansări, extraordinar de precise și splendid de bine gândite, reconfirmă acest statut.
Inovațiile și lansările prezentate fac parte din strategia AI x IoT a TCL, realizate sub deviza #ExperienceMore, prin care TCL prezintă cele mai noi echipamente dotate cu inteligență artificială (AI) și dispozitive de zi cu zi, dotate cu senzori (IoT,) într-o gamă largă și impresionantă de oferte.

Descoperă ce înseamnă să te bucuri de calitate la prețuri imbatabile (2)