Foto-Video-Audio — June 29, 2021 at 11:27 pm

Logitech G lansează noile căști de gaming G335

by

Logitech G, brand din portofoliul Logitech și lider inovator în tehnologiile și echipamentele de gaming, lansează noile căști Logitech G335 disponibile în două variante de culori. Acestea completează colecția de periferice – Color Collection, fiind totodată extrem de ușoare și cu un design deosebit.

Logitech G casti Black WhiteCăștile G335 au doar 240 de grame și sunt printre cele mai ușoare căști de gaming de pe piață. Cu un design similar căștilor premiate G733, noile modele G335 sunt mai mici ca dimensiune, benzile de susținere sunt ajustabile, iar materialul din care sunt confecționate cupele căștilor este unul fin – totul pentru a se adapta cât mai bine pe forma capului și pentru a oferi un confort sporit în timpul jocului.

„Produsele din gama Color Collection au avut succes uriaș printre jucătorii din întreaga lume. Setul de căști Logitech G335 vine să completeze colecția.  Sunt disponbile în culori noi și cu o greutate redusă, astfel încât prin folosirea lor experiența să fie una foarte confortabilă”, a declarat Ujesh Desai, directorul general al Logitech G.

Disponibile în variantele de culori alb și negru, cu benzi de susținere reversibile, noile căști G335 oferă gamerilor posibilitatea de a-și personaliza spațiul și experiența de joc.

De asemenea, modelul G335 este compatibil cu accesoriile deja existente precum benzile elastice colorate de susținere și bureții pentru microfon.

Căștile Logitech G335 se conectează și sunt gata de utilizare rapid, cu ajutorul unei mufe audio de 3.5 mm, fiind potrivite pentru aproape orice platformă de gaming. Calitatea audio superioară în sesiunile de gaming, controlul volumului direct pe cască, dar și un microfon care poate fi pus pe modul mute printr-o simplă apăsare, îi ajută pe gameri să rămână concentrați la joc, fără niciun fel de distragere.

Căștile G335, în variantele alb și negru, vor fi disponibile în România în a doua parte a lunii iulie, la un preț recomandat de 334, 89 lei.

Pentru mai multe informații despre produsele Logitech, vizitați www.logitech.com