Foto-Video-Audio — July 1, 2021 at 8:37 am

Bang & Olufsen dezvăluie Beosound Explore

by

ASBIS anunță lansarea pe piața din România a boxei Beosound Explore, de la Bang & Olufsen. Este vorba despre o boxă wireless puternică și rezistentă, proiectată pentru a fi ușor de transportat, impermeabilă și cu o autonomie foarte mare. Beosound Explore este potrivită pentru exterior, având un design scandinav și un sunet excepțional, specific mărcii, fiind construită pentru a face față oricărui mediu.

Beosound Explore 0018„Când am creat Beosound Explore, ne-am dorit să fie cea mai rezistentă boxă din portofoliul nostru, o boxă care să poată fi folosită în orice situație. Este rezistentă la praf și la picăturile de apă, având o carcasă din aluminiu anodizat de tip II. Calitatea sunetului, în raport cu dimensiunea boxei, face ca Beosound Explore să fie partenera perfectă pentru orice aventură”, spune Christoffer Poulsen, SVP of Product Management pentru Bang & Olufsen.

Durabilitate premium
Beosound Explore este prima boxă portabilă de pe piață realizată din aluminiu anodizat de tip II. Acest material oferă o rezistență îmbunătățită la zgârieturi, aceasta fiind și caracteristica principală care recomandă boxa pentru activitățile în aer liber. Procesul de anodizare, creat la Fabrica 5 a Bang & Olufsen din Struer, Danemarca, se realizează prin acumularea oxidului de aluminiu la suprafață.

Proiectată pentru exterior
Boxa dispune de o carabină din aluminiu, astfel încât să poată fi atârnată de rucsac în timpul drumețiilor. Având o curea integrată pentru prindere, Beosound Explore este extrem de versatilă, oferind performanțe excelente, indiferent unde este amplasată. Fie că este folosită în drumeții sau  la camping în aer liber, standardul IP67 pentru praf și picături de apă protejează boxa, dacă aceasta intră în contact cu apa accidental.
Proiectată pentru a fi portabilă, forma cilindrică a boxei Beosound Explore  oferă stabilitate în utilizare și încape cu ușurință în buzunarele rucsacului și chiar într-o poșetă. Deși are o carcasă din material dur, boxa este ușoară, cântărind doar 631 grame. Are o autonomie de până la 27 de ore de redare la un volum de ascultare normal, fapt care permite utilizarea o zi întreagă, fără a fi nevoie de o sursă de alimentare suplimentară.

Beosound Explore 0006Design simplu și intuitiv
Beosound Explore are un design care amintește de pădurile, ghețarii și fiordurile întâlnite în mod obișnuit în peisajele scandinave. Boxa este disponibilă în trei culori: negru antracit, verde sau gri. Carcasa din aluminiu e plăcută la atingere și prezintă o interfață de utilizare simplă și intuitivă. Aceasta din urmă este situată în partea superioară a boxei, pentru o vizibilitate bună și poate fi acționată ușor, chiar și cu mănuși, în condiții de vreme rece.

Sunetul specific Bang & Olufsen
Beosound Explore oferă un sunet inconfundabil marca Bang & Olufsen și dispune de drivere duale cu gamă completă de 1,8 inch pentru a oferi un sunet puternic. Performanțele sale în aer liber  impresionează cel mai mult, basul suprem având o capacitate de 59 dB, în ciuda dimensiunilor compacte ale boxei. Carcasa este secționată pe 360 de grade, pentru a asigura sunetul omnidirecțional True360.
Boxele Beosound Explore sunt distribuite de ASBIS Romania și pot fi găsite în magazinele de specialitate (Flanco, Altex, eMAG AVstore ) la prețul recomandat de 1099 lei.