Networking — July 1, 2021 at 8:11 am

Parteneriat pentru sisteme medicale de generaţie următoare

by

Allied Telesis, furnizor de talie mondială de produse şi soluţii pentru reţele IT inteligente, a anunţat recent încheierea unui nou parteneriat cu Paramount Bed, o firmă înfiinţată în 1947 ca producător de paturi de spital, a cărui gamă de produse include astăzi produse şi servicii care acoperă nevoile publice, precum paturi pentru oameni în vârstă şi paturi pentru îngrijire casnică. Actualmente firma furnizează produse de îngrijire a sănătăţii în peste 110 ţări.

hero_g2Allied Telesis a încheiat parteneriatul cu Paramount Bed în scopul funizării de conectivitate wireless de ultimă generaţie terminalelor IoT ale Paramount Bed, incluzând aici senzori pentru saltele de dormit şi scannere oculare de monitorizare a calităţii somnului şi sănătăţii pacienţilor.

Salteaua cu senzori Paramount Bed “Nemuri SCAN”  şi camera “Nemuri SCAN Eye” lucrează împreună ca un sistem de monitorizare pacienţi fără contact în scopul măsurării continue a stării somnului, ritmului cardiac şi al celui respirator, pentru a oferi posibilităţi mai bune de evaluare şi planificare celor care îngrijesc pacienţii. Datele furnizate pot fi accesate şi din locaţii la distanţă.

Acest sistem de monitorizare reduce semnificativ încărcarea personalului sanitar. Tehnologia wireless Autonomous Wave Control (AWC) de la Allied Telesis activează reţelele Wi-Fi cu auto-reglare în scopul furnizării celor mai bune performanţe. AWC Channel Blanket oferă un singur strat de acoperire wireless în întreaga locaţie pentru a spijini roaming-ul fără sincope şi accesul online pentru toţi clienţii Wi-Fi mobili, precum şi pentru dispozitivele wireless incorporate precum saltelele cu senzori.

Tehnologia AWC, împreună cu punctele de acces Allied Telesis TQ5403 oferă un LAN wireless extrem de stabil care asigură conectivitatea permanentă a senzorilor Nemuri Scan şi camerelor Nemuri Scan Eye. Astfel, personalul medical are acces continuu la informaţiile de monitorizare pacienţi de oriunde şi oricând. În urma acestui parteneriat, Allied Telesis a fost certificată ca furnizor recomandat de produse de către Paramount Bed.