Foto-Video-Audio — July 2, 2021 at 1:11 pm

Pune-te în cea mai bună lumină cu cea mai inteligentă camera web 4K din clasa sa

by

Pandemia a schimbat pentru totdeauna relevanța conferințelor video. În prima săptămână de carantină globală, 62 de milioane de utilizatori au descărcat aplicații de videoconferință. Acesta este doar inceputul; până în 2026, se așteaptă ca piața de videoconferințe să înregistreze venituri de peste 50 de miliarde de dolari. În timp ce la momentele speciale, cum ar fi prima baie a unui nou-născut sau o nuntă, am putea participa fizic din nou în viitorul apropiat, munca la distanță a devenit normă pentru mulți și dependența noastră de videoconferință va fi permanentă.

Dell și-a propus să redefinească experiența cu camera web. Astăzi, vă prezentăm noua noastră UltraSharp Dell Webcam – o cameră web externă 4K cu un design elegant, ideală pentru profesioniști și pentru oricine dorește o experiență deosebită în videoconferințe. Incluzând nouă noi tehnologii în curs de brevetare, asigură o calitate a imaginii excelentă, e inteligentă și oferă o experiență fără cusur.

Viziunea noastră a pornit de la standardul de calitate al camerelor foto profesionale DSLR. Echipele noastre de proiectare și inginerie au avut ambiția să dezvolte o cameră web care să ofere o calitate a imaginii de tip DSLR, dar să fie în același timp inteligentă și ușor de utilizat.

Imagine1Cea mai bună cameră web 4K din lume la clasa sa

Dell UltraSharp Webcam oferă cea mai bună calitate a imaginii din clasa sa de camere web 4K3 și livrează o calitate video remarcabilă în orice condiții de lumină. Inspirându-se din camerele DSLR, UltraSharp Dell Webcam se bazează pe un senzor generos 4K Sony STARVIS™ CMOS și pe un obiectiv care captează mai multă lumină, oferind claritate deosebită a imaginii.

Imagine2Click pentru a vedea componentele din interiorul web cam

Indiferent de condițiile de iluminare, funcția Digital Overlap HDR a Dell UltraSharp Webcam păstrează culorile realiste și echilibrează expunerea. Prin reducerea zgomotului video 3D/2D sunt corectate automat imaginile de calitate scăzută, asigurându-vă că veți arăta bine chiar și în condiții de lumină slabă.

Imagine3Imagine4Cea mai inteligentă cameră web 4K din lume din clasa sa, cu încadrare automată, securitate inteligentă și multe altele

În concordanță cu dezvoltarea de soluții inteligente pentru computerele noastre hi-end, am creat această cameră web cu funcții inteligente capabilă de a se adapta la orice setare și situație. Veți aprecia funcția de încadrare automată care utilizează inteligența artificială (AI) pentru a vă menține focalizat și centrat în fiecare cadru.

Poți lărgi de asemenea câmpul vizual la 65°, 78°, 90° și regla zoom-ul digital 5x pentru a arăta cât mai bine.

Imagine8Imagine9Imagine10

 

Click pentru a vedea cum funcționează încadrarea automată

Am îmbunătățit întreaga experiență  de utilizare prin integrarea funcțiilor inteligente de securitate. Dell UltraSharp Webcam beneficiază de Windows Hello, permițându-vă să vă conectați rapid și în siguranță folosind recunoașterea facială. De asemenea, am încorporat funcția Dell ExpressSign-in pentru integrarea cu computerele Dell: senzorii de proximitate de pe camera web vă detectează prezența în timp ce vă apropiați și vă conectează automat sau vă deconectează când vă îndepărtați, oferind un nivel suplimentar de securitate confortabilă. Plus că un capac magnetic de confidențialitate se fixează în siguranță pe obiectiv protejând obiectivul atunci când camera web nu este utilizată.

Imagine7Datorită acestor funcții inteligente și certificării Microsoft Teams și Zoom, Dell UltraSharp Webcam este instrumentul perfect pentru o colaborare reușită.

Cea mai bună soluție de montare a camerei web din lume la clasa sa

Dell UltraSharp Webcam vine cu un design elegant și un corp cilindric premium din aluminiu. În timp ce majoritatea camerelor web tradiționale sunt dreptunghiulare, forma rotundă a UltraSharp Webcam și sistemul fin de montare nu vă vor distrage de la concentrarea pe prezentarea pe care o aveți de făcut.

Sistemul de prindere magnetică și un adaptor pentru trepied4 alcătuiesc cea mai bună soluție în acest sens. Dell UltraSharp Webcam este perfectă pentru videoconferințe, indiferent dacă e una oficială, aveți o discuție one-to-one sau transmiteți în direct un joc pe Twitch.

Imagine6UltraSharp Webcam (WB7022) este disponibilă global din 29 iunie, la un preț începând cu 199.99 dolari.