Evenimente — July 9, 2021 at 11:17 am

FintechOS este Partenerul Microsoft al anului 2021 în România

by
Teodor Blidarus, CEO and Co-Founder FintechOS
Teodor Blidăruș, co-fondator și CEO al FintechOS

FintechOS, furnizor global de tehnologie pentru bănci, companii de asigurări și alte instituții financiare, anunță obținerea titlului de “Partenerul Microsoft al Anului 2021” în România. Compania a fost selectată dintr-un grup de peste 4000 de parteneri globali pentru că a demonstrat excelența în inovație și în implementarea de soluții bazate pe tehnologia Microsoft.

Teodor Blidăruș, co-fondator și CEO al FintechOS a declarat:  „Suntem recunoscători că putem construi viitorul serviciilor financiare împreună cu Microsoft. Schimbarea de paradigmă pe care FintechOS o aduce în industria financiară constă în crearea de soluții noi și rapide care să îmbunătățească experiența clientului final. Recunoașterea din partea Microsoft ne onorează și ne motivează.“

Premiile “Partenerul Microsoft al Anului” oferă recunoaștere partenerilor care au dezvoltat și livrat soluții remarcabile bazate pe tehnologia Microsoft în ultimul an. La această ediție, premiile au fost împărțite în diferite categorii, companiile onorate fiind selectate dintr-un număr de peste 4400 de aplicanți din peste 100 de țări din întreaga lume. Sunt apreciate, în cadrul acestei inițiative, nu doar succesul și inovațiile deosebite în implementarea de soluții bazate pe tehnologii Microsoft, dar și competențele partenerilor, spiritul antreprenorial și impactul social al proiectelor lor.

Rodney Clark, corporate vice president, Global Partner Solutions, Channel Sales and Channel Chief, Microsoft a declarat: „Sunt onorat să anunț câștigătorii și finaliștii din acest an ai programului Microsoft Partner of the Year. Acești parteneri remarcabili au demonstrat un profund angajament în dezvoltarea de soluții de talie globală pentru clienții lor.”

Mai multe informații despre inițiativa Microsoft găsești aici: https://partner.microsoft.com/en-us/inspire/awards