NEWS — July 13, 2021 at 11:18 am

Electronic Arts introduce FIFA 22

by

EA SPORTS_FIFA22_GEN5_Standard EditionElectronic Arts a anuntat primele detalii despre EA SPORTS™ FIFA 22. Dintre noutati se remarca implementarea tehnologiei next-gen HyperMotion, care aduce la viata cea mai realista si imersiva experienta de joc in fiecare meci si mod de joc, pentru platformele next-gen si serviciul Stadia. FIFA 22 va fi disponibil la nivel global incepand cu 1 octombrie pe PlayStation®5, Xbox Series X|S, PC via Origin™ si Steam, Stadia, PlayStation 4 si Xbox One.

Cu HyperMotion, FIFA 22 imbina capturile avansate de meciuri 11v11 si tehnologia proprie si brevetata de machine learning, pentru a oferi cea mai realista, fluida si alerta experienta de fotbal pentru platforme next-gen si serviciul Stadia, redand autentic emotiile pure, pasiunea si dinamismul sportului-rege.

Atacantul de la Paris Saint-Germain si star al fotbalului mondial, Kylian Mbappé, este ilustrat pe coperta jocului pentru al doilea an consecutiv, devenind al treilea jucator care a primit aceasta distinctie doi ani la rand, alaturi de Lionel Messi si Cristiano Ronaldo.