Data Center / Storage — July 13, 2021 at 11:23 am

Sistemele UPS de la Vertiv™ asigură alimentarea cu energie pentru echipamentele de testare a anticorpilor COVID-19 în clinicile din Moscova

by

gxt5-single-phase-ups-picturesVertiv, furnizor global de infrastructură digitală critică și soluții de continuitate, împreună cu partenerul său din Rusia, Wizard (unul dintre primii 25 de integratori de sistem în 2021 conform CRN/RE), au livrat 100 de surse de alimentare neîntreruptibile (UPS) Vertiv™ Liebert® GXT5 către clinicile din Moscova. Echipamentul asigură alimentarea stabilă a analizoarelor de imunochemiluminiscență pentru determinarea prezenței anticorpilor împotriva coronavirus.

COVID-19 a crescut cererea de noi soluții digitale care să ajute la accelerarea găsirii diagnosticelor – inclusiv detectori speciali de viruși și anticorpi. Pentru a furniza teste cu rezultate rapide și precise, personalul IT de la clinicile din Moscova a recunoscut necesitatea asistenței UPS pentru ca munca analizorilor să nu fie afectată de supratensiuni și variații ce ar putea fi dăunătoare activității.

gxt5-single-phase-ups-pictures4Pentru a ține pasul cu numărul tot mai mare de pacienți care au nevoie de testarea anticorpilor, instalarea sistemelor UPS și a conectorilor s-a realizat în doar două săptămâni. După evaluarea tuturor opțiunilor, Wizard a ales seria UPS Liebert® GXT5 de 5-6 kVA. Wizard și personalul IT al clinicilor au fost impresionați de modul său de dublă conversie, ce protejează echipamentele critice de o gamă extinsă de defecțiuni legate de alimentare, oferind în același timp energie de rezervă, în cazul unei întreruperi complete a curentului.

„Având în vedere situația actuală a pandemiei și numărul tot mai mare de apeluri către instituțiile medicale, sursele de alimentare neîntreruptibile joacă un rol cu adevărat important în protejarea echipamentelor critice. Împreună cu partenerul nostru, Wizard, am livrat cu promptitudine surse de alimentare neîntreruptibile, ideale ca mărime, capacitate și caracteristici pentru această aplicație majoră. Mai mult decât oricând, spitalele de astăzi au nevoie de alimentare continuă și absolut sigură,” a declarat Nikolai Kharitonov, Head of the Vertiv Representative Office în Rusia și Belarus.

„Simplitatea instalării și operării a jucat un rol important în selectarea echipamentului. Soluțiile Vertiv s-au dovedit a fi fiabile pentru toate proiectele comune. Un avantaj suplimentar a fost disponibilitatea numărului necesar de UPS-uri în depozitele distribuitorilor – livrarea rapidă a fost crucială,” a spus Dmitry Losev Head of Key Customer Department la Wizard.

Instalarea echipamentului Vertiv UPS susține acum operarea stabilă a echipamentelor medicale de diagnosticare pentru Departamentul de asistență medicală din Moscova, unde analizoarele de imunochemiluminiscență realizează peste 900.000 de dozări de anticorpi în fiecare zi.

Pentru mai multe informații despre soluțiile Vertiv, vizitați Vertiv.com.