Cloud Computing / Edge — July 21, 2021 at 1:44 pm

RaBit, platforma pentru digitalizarea proceselor de business, se lansează în România

by

RaBit, o platformă de software inteligent dedicată digitalizării proceselor de business din cadrul companiilor, se lansează în România. Soluția RaBit este dezvoltată de RiseTech, o companie clujeană de tehnologie.

RaBit este o platformă integrată de management, cu funcționalități multiple și tehnologii de ultimă generație, având rolul de a automatiza, simplifica și eficientiza procesele implicate în viața unei companii.

Cu o structură modernă de tip ERP (Enterprise Resource Planning), platforma RaBit este ușor de utilizat, iar odată implementată, oferă un control în timp real al afacerii și o trasabilitate a tuturor activităților implicate.

Soluția se adresează în special IMM-urilor și se poate aplica în domenii variate.

Emanuel Marcus_Fondator RaBit si CEO RiseTech_1„Un studiu recent realizat de Autoritatea pentru Digitalizarea României plasează țara noastră la coada clasamentului european ȋn ceea ce priveşte ponderea IMM-urilor care au un plan sau o strategie pentru a-şi digitaliza activitatea proprie. Procesul de digitalizare al companiilor mici și mijlocii este încă la început și acest lucru este determinat de mai mulți factori. Printre barierele transformării digitale se regăsesc competenţele digitale scăzute ale forţei de muncă, teama de schimbare, procesul de înțelegere și adaptare la nou, percepția legată de bugetul necesar pentru investiție sau lipsa de personal. Însă astăzi, pentru a fi performante și pentru a crește sustenabil, aceste companii realizează tot mai mult că pe langă expertiza tehnică a companiei au nevoie acută de tehnologii și soluții moderne care să le ajute în gestionarea și monitorizarea proceselor. Pe termen mediu și lung, beneficiile tehnologiei se traduc în optimizarea activităților, eficientizarea costurilor și creșterea profitabilității, pe o piață din ce în ce mai competitivă. Platforma RaBit a fost gândită ca o soluție ideală pentru companiile mici și mijlocii, deoarece poate fi ușor de implementat și se poate personaliza în funcție de industrie, la costuri accesibile. De exemplu, pentru o firmă cu 2 utilizatori, abonamentul este doar 20 de euro pe lună. Aceasta a fost misiunea produsului de la bun început, să ajute companiile mici și mijlocii să crească”, a declarat Emanuel Mărcuș, Fondator RaBit și CEO RiseTech.

Platforma RaBit conține modulele de ofertare, project management, planificare resurse, facturare, cashflow, managementul clienților și al furnizorilor, muncă colaborativă (task management), time management pentru angajați, gestiune stocuri, producție.

RaBit este o soluție cloud, accesibilă online pentru toate companiile. Platforma oferă și soluții personalizate și adaptate nevoilor și specificului unei companii, oferind suport și consultanță în instruirea personalului.

Cu RaBit se poate monitoriza în timp real evoluția business-ului și se poate controla fiecare aspect, într-o interfață grafică ușor de înțeles și utilizat, accesibilă atat web, cât și mobile (IOS și Android).

RaBit ajută totodată și la identificarea riscurilor companiei și este gândită ca un sistem practic, care atrage atenția asupra aspectelor care trebuie corectate. Prin platforma RaBit se pot seta obiective de business și se poate urmări progresul fiecărei activități.

Inovația Rabit aduce astfel noi oportunități companiilor și oferă stabilitatea de care acestea au nevoie, printr-o mai bună organizare și structurare a activităților și o reducere semnificativă a costurilor.