NEWS — July 22, 2021 at 6:00 pm

Oxygen, tehnologia concepută pentru a revoluționa automatizările conversaționale

by

DRUID a lansat Oxygen, versiunea care promite să revoluționeze automatizarea conversațională a proceselor de afaceri, oferind viteză și ușurință în dezvoltarea de asistenți virtuali inteligenți pentru companii de orice dimensiune. Oxygen simplifică proiectarea experienței conversaționale, reducând cu 90% timpul necesar conceperii, antrenării și implementării unui nou chatbot pe care angajații sau clienții îl pot folosi instant, cu zero pregătire anterioară.

oxygenOxygen introduce o interfață complet nouă, care permite creșterea de până la 35% a relevanței chatbot-ului. Acum, experiențele conversaționale pot fi proiectate vizual, selectând și mutând fluxurile conversaționale într-o singură diagramă, care arată clar modul în care va evolua conversația cu chatbot-ul.

Noul conector cu roboți UiPath oferă o interacțiune unică între oameni și mașini, prin bogăția sintaxelor conversaționale în scenarii complexe de automatizare.

Conectarea chatbotului cu un robot UiPath se realizează acum de două ori mai rapid. De asemenea, timpul de răspuns se reduce la doar 1 secundă. Scalabilitatea crescută face ca implementarea chatbotului să fie la fel de rapidă pentru o multinațională cu echipe distribuite de mii de oameni, precum și pentru o companie mică, cu câteva zeci de angajați.

Asistenții virtuali inteligenți DRUID folosesc un motor NLP revoluționar și o tehnologie conversațională proprietară pentru a simplifica accesarea oricăror informații sau documente din cadrul sistemelor unei companii, și pentru automatizarea proceselor de afaceri.