Retail / Horeca — July 23, 2021 at 11:03 am

Flanco deschide un nou magazin în Deva

by

Image 2021-07-23Flanco a deschis astăzi un nou magazin în Deva, în centrul comercial Shopping City. Cu o suprafață de 500 mp și o gamă de produse atent selecționată, cel de-al doilea punct de vânzare Flanco din Deva și-a întâmpinat primii clienți.

„La fel ca în toate magazinele noastre, ne dorim să facilităm accesul clienților la cele mai bune produse”, spune Ionut Cîrstea, Retail Manager Flanco Retail. „Astfel, am pus accent în special pe optimizarea gamei, incluzând în oferta noastră produse de foarte bună calitate și mărcile cele mai căutate și apreciate de cumpărători, potrivit studiilor GFK.”

Retailerul a pregătit oferte speciale cu ocazia inaugurării magazinului, disponibile în următoarele zile. Totodată, clienții vor avea acces la întreaga suită de servicii pusă la dispoziție de Flanco la nivel național.

„Pe lângă selectarea atentă a produselor afișate la raft, prin ofertele și instrumentele de creditare îi ajutăm pe cumpărătorii noștri să își permită ce este mai bun”, adaugă Ovidiu Nicușan, Director Marketing Flanco Retail. „Spre exemplu, prin intermediul cardurilor de credit, clienții pot achiziționa produsele dorite cu până la 40 de rate fără dobândă.”

Magazinul va îndeplini, de asemenea, rolul de intermediar între Flanco și clienții care preferă, în continuare, cumpărăturile online. Astfel, serviciul de

“Livrare și verificare produs direct în magazin” va fi disponibil în noua locație, aducând cumpărătorilor beneficii importante – transportul este gratuit, iar produsul poate fi verificat în magazin împreună cu un consultant.

„Integrarea perfectă online-offline este absolut necesară în contextul actual. La Flanco, urmărim îndeplinirea acestui obiectiv pe două paliere. Mai întâi, oferim servicii care conectează cele două experiențe de cumpărare, cum este cazul comenzilor online cu livrare în magazin. Apoi, ne asigurăm că toate serviciile noastre (inclusiv cele financiare) sunt disponibile atât în rețeaua fizică, dar și pe flanco.ro”, spune Ovidiu Nicușan.

Deschiderea celui de-al doilea punct de vânzare din Deva se înscrie în strategia de expansiune eficientă a retailerului, care urmărește să își extindă rețeaua de magazine fizice în locații cu trafic intens, fie că este vorba despre mall-uri, galerii comerciale sau zone stradale, în funcție de comportamentul și preferințele clienților săi.

Magazinul Flanco din Shopping City este deschis de luni până duminică, între orele 10-22, la adresa centrului comercial – strada Zarandului 87.