Hardware — July 26, 2021 at 11:09 am

HP Pavilion Aero, cel mai ușor laptop din gama dedicată consumatorilor

by

HP Inc. a lansat HP Pavilion Aero 13, cel mai ușor laptop creat până acum pentru consumatori. Cu modele care cântăresc mai puțin de un kilogram, Pavilion Aero 13 oferă un design perfect, sustenabil și o putere optimă pentru a susține productivitatea, activitățile de relaxare și conectivitatea. HP a lansat și monitoarele HP M24fwa FHD și HP M27fwa FHD din Seria M de monitoare cu sistem audio integrat. Aceste noi modele fac parte din prima gamă de monitoare certificate Eyesafe® din lume, realizate cu plastic recuperat din apropierea oceanelor.

HP Pavilion Aero 13 este disponibil într-o varietate de culori, inclusiv roz auriu, auriu, alb ceramic și argintiu.
HP Pavilion Aero 13 este disponibil într-o varietate de culori, inclusiv roz auriu, auriu, alb ceramic și argintiu.

Pe măsură ce ne adaptăm la o nouă realitate, oamenii au nevoie de un dispozitiv pe care să-l poată lua cu ei oriunde, fie că lucrează de acasă sau sunt în mișcare. Laptopul este folosit în afara casei 45% din timp  pentru diverse operațiuni, 25% din timp este folosit pentru streaming video, iar 11% din timp pentru a învăța sau pentru activități legate de muncă . Cu noul Pavilion Aero 13, oamenii pot lucra și se pot juca indiferent de locul în care sunt, folosind același dispozitiv ultra-ușor.

„Consumatorii de astăzi au nevoie de un dispozitiv care este puternic, dar în același timp simplu de mutat dintr-un loc în altul, pentru a se adapta unui stil de viață din ce în ce mai mobil”, a declarat Josephine Tan, Director General al Diviziei Consumer PC a HP Inc. „Laptopul HP Pavilion Aero 13 îmbină aspectul premium, somptuos al modelelor din gamele Spectre și ENVY cu line-up-ul Pavilion, pentru a oferi tuturor consumatorilor oportunitatea de a experimenta un design de top și cea mai bună performanță HP într-un dispozitiv ultra portabil și ușor”.

„HP Pavilion Aero 13 este un model care integrează exclusiv procesoare AMD, fiind alimentat de AMD ‘Zen 3’ pentru o performanță impresionantă și o durată mare de viață a bateriei”, a declarat Saeid Moshkelani, vicepreședinte senior și director general al Diviziei Client Business Unit, AMD.

Pavilion Aero 13 este cel mai ușor laptop din portofoliul companiei dedicat consumatorilor, cântărind mai puțin de un kilogram, dar și primul laptop Pavilion cu o carcasă realizată integral din aluminiu, având margini înguste. Disponibil în mai multe nuanțe – roz auriu, auriu, alb ceramic și argintiu – este primul laptop Pavilion cu un raport de 90% pentru monitor, ceea ce asigură o mai bună vizualizare a conținutului .

HP Pavilion Aero 13_NaturalSilverPavilion Aero 13 va fi upgradat pentru Windows 11  și este alimentat de cel mai nou procesor AMD Ryzen™ 7 5800U Mobile, cu placă video AMD Radeon™, pentru un răspuns rapid atunci când lucrezi, te relaxezi pe internet sau te uiti la un film . Wi-Fi 6  și autonomia de până la 10 ore și jumătate  oferă o conectivitate wireless rapidă și stabilă. Pavilion Aero 13 este primul laptop din portofoliul companiei cu o diagonală de 13,3 inci, cu un raport de 16:10  și rezoluție de 2,5k.

Fiecare etapă de realizare a Pavilion Aero 13 a fost gândită sustenabil. Laptopul este realizat din plastic reciclat și din plastic recuperat din apropierea oceanelor – au fost recuperate peste 6.000 de sticle de plastic . Pavilion 13 Aero este înregistrat EPEAT® Gold și certificat Energy Star® și face parte parte din programul HP Planet Partners, un program prin care produsele folosite pot fi colectate simplu, pentru a fi revândute sau reciclate în sprijinul unei economii circulare, cu mai puține emisii de carbon. Este parte din eforturile HP de a livra cel mai sustenabil portofoliu de dispozitive din lume .

Prima gamă de monitoare certificate Eyesafe®  din lume a fost extinsă
HP și-a extins gama de monitoare din seria M pentru a include soluții de display de 24 și 27 de inci, cu sistem audio integrat. Monitoarele HP M24fwa FHD și HP M27fwa FHD au un design minimalist, un sistem ingenios de manevrare a cablului și difuzoare duble integrate. Setările pot fi ușor ajustate prin HP Display Center, iar ochii sunt protejați cu HP Eye Ease și tehnologia certificată Eyesafe® care nu reduce calitatea culorilor. Ambele monitoare conțin 85% materiale reciclate și 5% plastic reciclat .

HP M27FWA_Monitor_Ceramic WhitePrețuri și disponibilitate
HP Pavilion Aero 13 și monitoarele vor fi disponibile  în  România începând din luna august.