NEWS — July 26, 2021 at 9:00 am

Optimizarea noului spațiu de lucru pentru a crea o experiență office de ultimă generație

by

STIRIXIS Group a furnizat noile spații de lucru ale companiei Daikin în limita de timp aprobată și conform bugetului alocat fără nicio perturbare, în cadrul unei planificări adecvate, a unei construcții strategice, coordonând toți factorii necesari.

Captură web_26-7-2021_9949_stirixis.comLuând în considerare toate serviciile sub un management al construcției meticulos, STIRIXIS a dezvoltat un concept de proiect și totodată o execuție care a respectat toate cerințele Daikin, livrând proiectul “la cheie” în întregime. Implementarea strategică a fost optimizată pentru a asigura continuitatea businessului pe toată durata proiectului, de la tranziția perfectă a managementului construcției până la ingineria valorii și la procesul de licitație.

Grafica ambientală a fost dezvoltată pe conceptul în care angajații împărtășesc toate lucrurile care definesc Daikin pentru fiecare în parte și imprimând acele răspunsuri pe pereții biroului, inspirând siguranță, opus unei imagini corporate. Mai mult, birourile au fost complet remodelate pentru a se extinde estetic sub culorile de albastru distincte ale Daikin, în același timp rămânând fidele identității brandului, care s-a reflectat în semnalistica de direcționare și a logourilor distincte care marchează fiecare zonă principală.

Christina Antoniou, Director general al Daikin, menționează: “Cooperarea noastră de succes cu STIRIXIS Group în construirea rețelei noastre profesionale și a noului concept de retail “Daikin Blue Dealer Plus” din ultimii ani, ne-au determinat să îi alegem încă o dată pentru extinderea și renovarea birourilor noastre principale din Atena. Proiectul a necesitat birouri moderne pentru viitoarea extindere a companiei, asigurând toate standardele de sănătate și siguranță pentru un spațiu de lucru prosper, într-un cadru de timp strict și în limita bugetului, printr-o strânsă colaborare cu un contractor. Rezultatul a fost unul excelent și foarte apreciat de oamenii noștri. Toate cerințele din partea noastră au fost tratate cu o atenție excepțională de către echipa STIRIXIS Group, urmând o abordare “Clientul este Rege”. Apreciem creativitatea, inovația, angajamentul, profesionalismul, expertiza, comunicarea deschisă și le recunoaștem eficiența, proactivitatea și flexibilitatea ca aspecte majore ale interacțiunii noastre profesionale. Dorim să mulțumim STIRIXIS pentru sprijinul acordat în realizarea unui proiect remarcabil și anticipăm colaborarea noastră pentru viitoarele noastre proiecte.”