EDUCATIE / JOB, Networking — July 28, 2021 at 10:53 am

Zyxel: înlăturați situațiile Single Point of failure (SPOF) prin intermediul tehnologiilor LTE

by

AgoraPandemia a accelerat fără îndoială digitalizarea educației. Agora, un grup educațional din Olanda, a dorit să realizeze un update al rețelei pentru a permite implementarea de soluții de învățare de ultimă oră, precum și pentru a standardiza și centraliza rețeaua wireless în cele 30 de școli.

În cadrul proiectului, au fost incluse peste de treizeci de gateway-uri de ultimă generație, 80 de switch-uri, și aproximativ 400 de puncte de acces. Totul este gestionat prin intermediul Centrului de control Nebula, oferind o experiență consistentă utilizatorului care crește eficiența, reduce cerințele de întreținere la fața locului și minimizează timpul de nefuncționare a rețelei. Gestionarea centralizată  permite, de asemenea, configurarea grupului de resurse administrate. De exemplu, atunci când parolele WiFi trebuie schimbate , acest lucru se poate face acum simultan pe toate APs. În mod similar, atunci când un firewall detectează o amenințare la adresa unui client conectat, se sincronizează automat cu Centrul de control Nebula și transmite o nouă politică de securitate  către fiecare AP în timp ce blochează clientul afectat.

„Dotăm din ce în ce mai multe școli și alte instituții cu Nebula și alte produse Zyxel. Aceste soluții duc mediul nostru IT la nivelul următor și ne ajută să ne pregătim pentru epoca post-Covid.”Joost Böhm Fondator, IT-Guys (compania care a gestionat infrastructura IT din grupul Agora).

Agora se angajează să ofere o educație  axată pe învățare copiilor din  regiunea Zaan din Olanda de Nord.  Acest lucru variază de la furnizarea pentru studenți a unei rețele WiFi rapide, sigure și fiabile, la introducerea tehnologiei  moderne, cum ar fi tablele digitale, la centralizarea gestionării infrastructurii sale IT.

Rețele WiFi rapide și fiabile conectează 30 de școli și sunt utilizate de 700 de angajați și aproximativ 7000 de elevi.