Internet/Telecom — July 29, 2021 at 12:05 pm

Vodafone duce divertismentul digital la nivelul următor prin lansarea Hit Play, un show muzical 100% digital

by

Vodafone lansează Hit Play, primul show muzical 100% digital din România. Olivia Addams, Speak și Marius Moga sunt jurații acestui show și, împreună cu gazda, Emma Ștefan, pornesc într-o călătorie antrenantă pentru a descoperi în mediul digital următorul star din România, care va fi recompensat cu o piesă compusă și produsă de Marius Moga, dar și cu 25.000 de euro. Vodafone România va susține, totodată, realizarea clipului muzical și promovarea necesară pentru a deveni următorul hit fredonat de întreaga țară.

Hit PlayMisiunea Vodafone de a conecta pentru un viitor mai bun și de a conduce o schimbare pozitivă pentru societate este susținută și prin lansarea Hit Play, care reprezintă o oportunitate extraordinară pentru adolescenți și nu numai de a-și îndeplini visurile. Hit Play este primul show din România care înglobează toate componentele unul show de talente tradițional, reinventându-l pentru zona digitală prin interactivitate. Hit Play își propune să fie acel spectacol de talente care revoluționează categoria și încurajează pe oricine să-și urmeze visurile, prin punerea la dispoziție a unei scene digitale accesibilă oricui, de oriunde, și oferind publicului puterea de a decide următorii pași. Acum, participanții au șansa și libertatea de a se exprima oricum doresc și de a interpreta melodiile preferate în stilul lor. Aceștia pot accesa pe www.hitplay.vodafone.ro un repertoriu extins de cântece și pot alege ceea ce li se potrivește cel mai bine în bătălia pentru marele premiu.

Orice persoană care are cel puțin 14 ani împliniți este binevenită să participe la competiție prin încărcarea unei audiții video pe Instagram folosind #HitPlayVodafone.

„La Vodafone, ne urmăm misiunea de a construi o societate digitală și incluzivă. Prin utilizarea tehnologiei și a creativității noastre, deschidem o nouă cale în ceea ce privește divertismentul. Prin lansarea Hit Play, punem de la dispoziție o scenă digitală pentru orice pasionat de muzică care vrea să se afirme și să își urmeze visul. Vă invit să fiți parte din acest show original și să descoperim împreună viitorul mare cântăreț din România ales de votul publicului”, a declarat Nedim Baytorun, Consumer Business Director, Vodafone România.

După trei săptămâni de înscrierei, vor urma două săptămâni de preselecții pe parcursul cărora jurații vor face o primă selecție a celor mai bune înregistrări. Ulterior, publicul va avea șansa de a vota participanții favoriți în următoarele etape: audiții live pe Instagram, provocările digitale și marea finală. Toate aceste etape vor pune la încercare abilitățile muzicale ale concurenților, dar și prezența scenică.

Marea finală este programată pentru această toamnă și va fi transmisă live pe hitplay.vodafone.ro. Cei mai buni trei concurenți se vor lupta pentru votul publicului și pentru marele premiu: 25.000 de euro și o melodie produsă și compusă de Marius Moga.

Show-ul va fi transmis pe Instagram și în fiecare vineri publicul va avea oportunitatea de a vota cântărețul favorit pe hitplay.vodafone.ro. În fiecare duminică, oamenii sunt invitați să urmărească videoclipurile live de pe Instagram în care vor fi anunțați concurenții care vor merge mai departe în competiție.

Toate detaliile despre competiție și programul complet al transmisiunilor sunt disponibile pe www.hitplay.vodafone.ro.