Productie — August 3, 2021 at 2:07 pm

Wilo lansează o nouă pompă – Wilo-Yonos PICO 1.0

by

Wilo România, producător de top în domeniul pompelor şi sistemelor de pompare înalt tehnologizate, anunță, în premieră, lansarea unui nou produs de înaltă eficiență energetică pentru instalații de încălzire și climatizare în clădiri rezidențiale: pompa Wilo-Yonos PICO 1.0.

„Wilo-Yonos PICO 1.0 este alegerea sustenabilă și economă pentru instalații de încălzire cu apă caldă, de toate tipurile, instalații de aer condiționat și instalații industriale de recirculare, fiind succesorul generației introduse de Wilo în 2019, dar cu un nou design și cu funcții îmbunătățite. Suntem convinși că va face diferența pe piață și în casele și proiectele de construcție care își propun să fie mai verzi”, e evidențiat Mariana Corlaci, Marketing Manager – Wilo România.

CP -Wilo lansează o nouă pompă - Wilo-Yonos PICO 1.0Un produs eficient energetic și ușor de folosit

Noul Wilo-Yonos PICO este ușor de instalat și întreținut, oferind siguranță și confort în utilizare și funcționare datorită tehnologiei Green Button cu setări noi, inteligente. Are o interfață intuitivă și un grad ridicat de fiabilitate operațională prin opțiunea de repornire, care se declanșează automat. Un alt mare plus este funcția de aerisire a pompei, dublată de eficiența energetică optimizată prin tehnologia motorului EC, setărilor cu o precizie de 0,1 m și afișajului smart care redă consumul de curent.

„Suntem o companie dedicată sustenabilității și încercăm să facem diferența pentru Planetă prin produsele, serviciile și soluțiile noastre intens digitalizate, care, în același timp, odată achiziționate fac diferența și la nivel de consum și implicit costuri. Practic, atunci când achiziționezi un produs Wilo ai garanția că ai făcut o alegere inteligentă, iar Wilo-Yonos PICO 1.0 vine să sprijine piața și clienții în această perioadă marcată de atâtea schimbări socio-economice”, a completat Mariana Corlaci.

Tehnologii moderne care țin pasul cu evoluțiile pieței

În momentul de față, piața semiconductoarelor este în plină expansiune, ceea ce are repercusiuni directe asupra industriei globale, ducând la o competiție acerbă pentru componente electrice. Pentru a echilibra aceste evoluții, Wilo își diversifică aprovizionarea, asigurând disponibilitate maximă pentru produsele Yonos PICO, motiv pentru care și lansarea Yonos PICO 1.0 are loc tocmai acum, ca răspuns imediat la cerințele și evoluția pieței mondiale de pompe și sisteme de pompare.

Wilo-Yonos PICO 1.0 are un afișaj LED care oferă informații clare și un buton rotativ care sprijină utilizatorul în setarea corespunzătoare a produsului, în conformitate cu parametrii doriți, iar reglajul intuitiv pentru presiune diferențială constantă sau variabilă ajută la manevrarea simplă a acestuia. Totodată, construcția mult mai compactă face ca înlocuirea pompei să fie cu mult mai ușoară și simplă de realizat.

„Această pompă este realmente un plus pentru orice cumpărător, de aceea suntem încrezători că prin caracteristicile ei se va impune pe piață, oferind sustenabilitate, fiabilitate și, bineînțeles, performanță de top”, a conchis Mariana Corlaci.

Pentru mai multe detalii despre produse, puteți accesa întreaga gamă Yonos PICO pe site-ul Wilo România: https://bit.ly/Seria-de-produse-Yonos-PICO.