Evenimente — August 6, 2021 at 11:53 am

Orange te așteaptă la Summer Well, să vezi super concerte și primul portal din București către mare

by

Ne-au lipsit cântecele și dansul în aer liber, oamenii dragi pe care-i întâlnești din întâmplare în mijlocul unui furnicar și tolănitul pe un puf după un concert. Ne-au lipsit festivalurile. Summer Well se întoarce cu un Limited Edition, între 12-15 august, iar Orange aduce din nou experiențe inedite cu ajutorul tehnologiei.

image002Te așteptăm la Domeniul Știrbey, unde vei fi aproape de muzică bună, dar și de mare 🌊. Da, de mare! Hai să descoperi primul portal între Summer Well și plaja H2O din Mamaia, să trăiești vibrația festivalului alături de oameni aflați la sute de kilometri depărtare!

Cele patru zile de concerte, proiecte de artă și experiențe gourmet vor fi completate și de alte surprize pe care le vei găsi la cortul Orange. Te așteptăm acolo începând de joi, 12 august.

Detalii de acces și securitate pentru toți participanții în festival

Accesul se face cu obligativitatea purtării măștii de protecție. Masca se poate îndepărta doar în zona de food.

De asemenea, intrarea în spațiul festivalului se face exclusiv pe bază de:

• Certificat EU Green – persoane vaccinate împotriva virusului SARS-COV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sau care se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 180-a zi ulterioară confirmării cu SARS-COV-2.
Test PCR negativ nu mai vechi de 72 de ore
Test antigen negativ nu mai vechi de 24 de ore.

Aceste documente trebuie prezentate în fiecare zi la intrarea în spațiul festivalului, în format fizic sau digital, însoțite de un act de identitate.