Networking — August 11, 2021 at 4:14 pm

5 motive pentru care să folosiți un router LTE

by

Lucrul de acasă și învățământul la distanță au schimbat radical modul în care ne raportăm la conexiunea la Internet. O pană de Internet ne pune în imposibilitatea de a realiza task-urile curente.

photo-1„Companiile depind de conectivitatea lor pentru a rămâne în siguranță și pentru a-și menține sistemele digitale în funcțiune, iar pierderea conexiunii chiar și pentru câteva minute, este de neconceput.” – Patrick Hirscher, EMEA Wireless Market Development Manager la Zyxel

Dacă vă bazați pe conectarea la Internet prin ISP, aveți un singur punct de eșec imediat și evident. Dacă ISP-ul tău are o problemă, la fel vei avea și tu. Vă puteți proteja împotriva acestui lucru având două conturi ISP, dar apoi, dacă conexiunea fizică reală nu mai este disponibilă – și acest lucru este întotdeauna posibil – atunci, fără îndoială, aveți o problemă și mai mare.

Soluțiile LTE rezolvă toate aceste probleme. Atâta timp cât vă aflați într-o zonă în care există un semnal 4G sau 5G bun, un router Zyxel LTE poate acționa ca o copie de rezervă foarte practică, fiabilă și accesibilă pentru conexiunea principală.

5 motive pentru a utiliza un router LTE

1. Înlătură SPOF (Single Point of Failure) – în situația în care conexiunea fixă prin cablu sau fibră cade, routerul LTE vă permite să vă conectați prin intermediul datelor monile.
2. În zonele rurale fără Internet fix sau cu o viteză foarte slabă  – singura alternativă este un router LTE.
3. Dacă organizați întâlniri sau team building-uri în afara biroului – cea mai simplă metodă de conectare este folosire unui router LTE.
4. Această metodă de conectare poate fi utilizată și în cadrul târgurilor și altor evenimente temporare.
5. Costuri reduse – fără îndoială costul datelor mobile a ajuns la un minim istoric și indiferent care este traficul necesar, LTE rămâne o soluție de bază.

Gamă de opțiuni

Zyxel are o gamă largă de soluții LTE pentru interior, exterior și mobil, astfel încât, indiferent de cerințe, va exista o opțiune pentru dvs.
Utilizarea tehnologiei LTE s-a extins în ultimul an ca o modalitate simplă și rapidă de a oferi conectivitate la distanță pentru persoanele care au trebuit să lucreze acasă. Dar am văzut, de asemenea, mai multe organizații folosind-o ca o copie de rezervă pentru banda largă și credem că multe altele ar putea să o adopte în mod util și în acest scop.
Într-o lume în care securitatea noastră digitală și multe alte aplicații și servicii depind în întregime de conexiunea la Internet, este vital să aveți un plan de rezervă – iar tehnologia LTE oferă o soluție care este atât foarte accesibilă, cât și ușor de implementat.

Detalii pe www.zyxel.com