Foto-Video-Audio — August 16, 2021 at 9:51 am

Bang & Olufsen dezvăluie Beoplay EQ

by

Beoplay EQ sunt primele căști wireless cu Anulare Adaptativă Activă a Zgomotului (ANC) ce elimină zgomotul înconjurător și permite cufundarea completă în sunetul specific Bang & Olufsen. Create pentru uzul confortabil de zi cu zi, căștile combină tehnologia de ultimă oră, confortul și durabilitatea precum și claritatea audio de primă clasă datorită tehnologiei beamforming disponibilă în timpul apelurilor. Fie că este vorba de lucru de acasă, mersul la birou sau călătorii, Beoplay EQ sunt companionul perfect ce încape în buzunar și care ne ajută să scăpăm de zgomotele vieții de zi cu zi.
Imagine1„Când am creat Beoplay EQ ne-am luat angajamentul de a livra conform așteptărilor clienților fie că aceștia își folosesc căștile atunci când călătoresc, de plăcere, sau în timpul lucrului. Ergonomia căștilor a fost creată pentru confort și oferă un sunet puternic și autentic, făcându-le astfel un must-have pentru iubitorii de muzică și design. Datorită carcasei pentru încărcare realizată din aluminiu durabil, dar și datorită Anulării Adaptive Active a Zgomotului, Beoplay EQ oferă o experiență de ascultare revoluționară oriunde v-ați afla”, spune Christoffer Polusen, vicepreședintele și directorul departamentului de management de produs al Bang & Olufsen.

Sunet excelent și ANC

Pentru a atinge efectul maxim de anulare a zgomotului, Bang & Olufsen a folosit ANC adaptiv ce combină Anularea Activă a Zgomotului cu o sigilare pasivă excelentă ce ajută la blocarea eficientă a zgomotelor din exterior. Un chip DSP ANC dedicat și șase microfoane permit ajustările automate ale nivelelor ANC pentru a crea o experiență audio cât mai clară. În plus, microfoanele crează cea mai bună tehnologie direcțională beamforming, ce rezultă în conversații extrem de clare.

Acordate de către inginerii de sunet premiați ai Bang & Olufsen, Beoplay EQ oferă o experiență audio puternică și autentică. Utilizatorii pot să se cufunde în muzică pe o perioadă de până la 20 de ore, în care sunt incluse încărcarea în carcasă și 6.5 ore de playback cu ANC-ul pornit.

Datorită opțiunii de încărcare rapidă de la Bang & Olufsen, Beoplay EQ pot fi încărcate timp de 20 de minute pentru un timp de redare de până la 2 ore.

Design premium

Căștile sunt disponibile în nuanțele Black Anthracite și Sand Gold Tone. Luxoase și totuși funcționale, Beoplay EQ asigură o potrivire confortabilă și sigură datorită formei ergonomice a căștilor. Acestea sunt rezistente la transpirație și apă și vin cu bureței interschimbabili de diferite dimensiuni pentru a se potrivi tuturor dimensiunilor de urechi fiind astfel perfecte pentru perioade lungi petrecute pe drum sau de purtare.

Carcasa wireless pentru încărcare cu certificare Qi este realizată din aluminiu de o calitate ridicată, asemănătoar celui din navele spațiale, creând astfel un produs extrem de robust și luxos. Carcasa compactă a fost creată pentru a fi cât mai mică posibil și pentru a încăpea cu ușurință în buzunar în timpul deplasărilor.

Interacțiuni fără divergențe

Specificațiile tehnice superioare ale Beoplay EQ oferă o experiență wireless cu aptX adaptiv, cel mai nou tip de Bluetooth 5.2 și standard IP54. Procesul de pornire este și mai ușor atât pe dispozitivele Apple cât și pe cele cu Android datorită includerii certificărilor Microsoft Swift Pair și Made for iPhone.