Networking — August 19, 2021 at 8:21 pm

Router Zyxel LTE4506: conectivitate în bandă largă mobilă

by

Zyxel LTE4506 oferă utilizatorilor conectivitate în bandă largă mobilă pentru a se bucura de cea mai recentă tehnologie compatibilă cu LTE, DC-HSPA + / HSPA / UMTS și EDGE / GPRS / GSM. Puteți naviga cu ușurință pe internet acasă, în aer liber sau oriunde în cadrul acoperirii LTE / 3G fără limitările rețelelor fixe.

app_lte4506-m606_1000Prima impresie
Routerul LTE se remarcă printr-un design interesant. SIM-ul va fi inserat în partea inferioară a device-ului, existând și un port LAN pentru conectarea la rețeaua de Internet fix. Alimentarea se face printr-un port micro-usb, iar routerul poate fi alimentat și printr-un power bank.

Viteză
LTE4506 este un router portabil cu conformitate LTE Categoria 6. Tehnologia Carrier Aggregation oferă rate de transfer de până la 300 Mbps  (dublu față de categoria 4) și se pot înregistra viteze mai bune decât prin  Ethernet.

Configurare
Scopul principal al routerelor portabile este acela de a partaja conectivitatea la Internet cu alții. Cu cea mai recentă tehnologie WiFi 802.11ac, LTE4506 oferă servicii WiFi simultane cu bandă dublă AC1200 (2,4 GHz și 5 GHz), capabile să suporte până la 32 de utilizatori simultani. Pentru a partaja WiFi mai convenabil, LTE4506 oferă un buton One-Touch în partea de sus pentru ca utilizatorii să activeze cu ușurință funcția de partajare WiFi.

Concluzii
Routerul este o soluție pentru cei care au nevoie de o conexiune la Internet în orice locație. Principalele atuuri ale acestui dispozitiv sunt: se bazează pe cele mai noi standarde din domeniu și oferă vitezele cele mai bune pentru această  categorie de device-uri.