Aplicatii — August 30, 2021 at 7:16 pm

Star Taxi ne împrietenește cu orașul

by

Toamna nu-i ca vara … nici când vine vorba de trafic. Aglomerația de la mare, de la munte, din aeroport se mută înapoi în orașe. Avem nevoie de câteva trucuri urbane pentru a putea face față stresului din trafic. Am găsit soluția în Star Taxi; câștigăm timp, energie și flexibilitate.

CP - Star Taxi te imprieteneste cu orasul (1)Călătorești smart, pentru oraș

Star Taxi este garanția și facilitatorul călătoriilor urbane adaptate nevoilor noastre de transport rapid, confortabil și sigur. Este și cea mai cunoscută aplicație de taxi din România, numărând peste 80 de milioane de comenzi, 2,5 milioane de descărcări și peste 20.000 de conturi de șoferi la nivel național.

Prin optimizările făcute de-a lungul celor 10 ani de activitate, Star Taxi contribuie la fluidizarea traficului din 15 mari orașe din țară, venind în întâmpinarea tuturor celor care sunt dispuși să își lase mașina din când în când în parcare, tocmai pentru că avem la dispoziție un serviciu de taximetrie modern și dinamic, care se pliază perfect pe pulsul orașului și pe nevoile noastre din ce în ce mai mari de mobilitate.

Nicio zi de trafic nu e identică, dar vedem că odată cu #backtoschool și #backtowork, în orele 08-09 și 18-19, când suntem în trafic, timpul pare că stă în loc. Dacă ne organizăm agenda și plecăm cu 20 de minute mai devreme, cu un taxi, reușim să fim înaintea valului de trafic.

Cu un simplu click pe telefonul mobil, putem chema un taxi la orice oră, care să ajungă în doar un minut și care să ne ducă rapid și în siguranță oriunde. Iar pe drum, noi ne putem conserva energia pentru întâlnirile de business, pentru o zi de muncă ori de școală productivă ori o ieșire în oraș.

Toate aceste gesturi simple degrevează plămânii orașului, iar nouă ne înseninează fruntea, pentru că ne ajută să economisim timp și energie, câștigând confort și mobilitate.

Până la finalul anului, prin planurile ambițioase ale Star Taxi, vom asista la simplificarea procesului de comandă taxi și în toate celelalte orase din țară unde serviciul de taximetrie este funcțional. În plus, „echipa Star Taxi lucrează intens la dezvoltarea serviciului Corporate pentru a veni în întâmpinarea clienților business și companiilor interesate de transport urban eficient.‟, Vicol Moldoveanu, Project Manager Star Taxi.

CP - Star Taxi te imprieteneste cu orasul (2)Star Taxi pune orașele în mișcare, direct din telefoane

Star Taxi, disponibilă gratuit în App Store, Google Play și AppGallery, este zi de zi alegerea a peste 50.000 de clienți care preferă să călătorească alături de profesioniști și să plătească în siguranță, direct din telefon. Printre funcționalitățile cele mai apreciate de către utilizatorii aplicației de taxi aggregator se numără procesul intuitiv de comandă, posibilitatea de comunicare directă cu șoferul și flexibilitatea privind modalitatea de plată: cash sau card, direct din telefon.

„Confortul și calitatea serviciilor noastre sunt esențiale în activitatea pe care o derulăm și vrem să ne asigurăm că răspundem cât mai bine nevoilor de transport urban ale utilizatorilor noștri”, a evidențiat Vicol Moldoveanu, Project Manager Star Taxi.
CP - Star Taxi te imprieteneste cu orasul (3)