Business — September 1, 2021 at 4:26 pm

Strategii pentru dezvoltarea și transformarea digitală a clienților în noua serie de podcast-uri Schneider Electric

by

Schneider Electric, lider în transformarea digitală a managementului și automatizării energiei a anunțat lansarea unei noi serii de podcast-uri, oferind o perspectivă avizată din partea liderilor de canale din toată Europa.

seSeria IT Channel Perspectives va oferi furnizorilor de soluții IT o platformă pentru discutarea tendințelor cheie legate de transformare digitală, tehnologii emergente precum inteligența artificială (AI), monitorizarea de la distanță și edge computing și va oferi abonaților experiențe personale detaliate legate de modul în care companii importante și-au sprijinit clienții și au accelerat creșterea în timpul pandemiei.

Cu fiecare episod găzduit de câte un alt director de canal Schneider Electric, din toată Europa, în compania unor parteneri din comunitatea sa, IT Channel Perspectives va explora modul în care organizațiile s-au adaptat și au satisfăcut cerințele clienților în timpul unui moment de cumpănă la nivel macroeconomic. Furnizorii de soluții IT, value added resellers, furnizorii de servicii gestionate, integratorii de sisteme și distribuitorii pot asculta și se pot abona la primele trei episoade ale podcastului IT Channel Perspectives prin Apple Podcasts, Spotify Podcasts, Google Podcasts și Stitcher Podcasts – sau pot afla mai multe pe APC.com.

„În ultimul an, am văzut că partenerii noștri s-au adaptat rapid la schimbare și au luat inițiativa în relație cu clienții lor – ajutându-i să rămână conectați și să poată lucra de oriunde”, a spus Tim Suhling, VP, Global Business Intelligence, Ingram Micro. „Fiecare dintre aceste scenarii necesită o abordare diferită în ceea ce privește generarea cererii, în care business intelligence și analiza datelor constituie diferența fundamentală între succes și eșec. Podcast-urile sunt o modalitate excelentă de a ne împărtăși cunoștințe și de a învăța din experiențele altora. Alături de Schneider Electric, reușim să facem acest lucru.”

Toate episoadele IT Perspectives Channel sunt disponibile în prezent pe APC.com. Pentru a afla mai multe despre seria de podcasturi, pentru a obține acces la resurse suplimentare de activare, cum ar fi e-guides, white papers și blog-uri, sau pentru a afla cum să vă alăturați programului mySchneider IT Solutions Partner Program, vizitați site-ul web.